Eext komt zwak begin te boven tegen FVV

Eext herstelde zich tegen FVV van een zwak begin.

Eext heeft zondag in het thuisduel tegen FVV een 1-3 achterstand omgebogen in een 6-3 zege.
Eext begon zwak tegen het in degradatienood verkerende FVV, en keek al gauw tegen een 0-2 achterstand aan. Vanuit een hoekschop scoorde Wilco Stolwijk tegen, maar vanaf de aftrap lag de 1-3 achter Eext-doelman Erwin Poelman. Berni Nijhof maakte nog voor rust de aansluitingstreffer.
Orde op zaken
In de tweede helft stelde Eext, dat inmiddels van 4-4-2 was geswitcht naar 4-3-3, orde op zaken. Door twee doelpunten van Berni Nijhof en een treffer van Yoran Cloo liep de thuisploeg uit naar een 5-3 voorsprong. Het zesde en laatste doelpunt kwam van de voet van Jan Enting, normaal speler van het tweede elftal. Hij mocht in de slotfase aanleggen voor een strafschop, en faalde niet. Daardoor zag Eext een knappe inhaalrace alsnog beloond met een riante zege. Volgens Eext-trainer Hemmo Kuipers was zijn ploeg echter veel dank verschuldigd aan keeper Erwin Poelman. “Die had in de tweede helft op een cruciaal moment een fantastische redding in huis. Erwin is een geweldige keeper, die heel veel punten voor ons pakt.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten geeft masterclass effectiviteit

Op een last te bespelen veld heeft Gieten met 5-2 gewonnen van CEC. Door deze ...

Musselkanaal redt het niet tegen Dalfsen

Musselkanaal had zichzelf een goede dienst kunnen bewijzen door tegen koploper Dalfsen punten te ...