Overzicht 5e klasse C: Veelerveen houdt ongeslagen status vast

Veelerveen wist de ongeslagen status vast te houden. Alteveer speelde gelijk.

Foto Jacob Musch, een spannend duel tussen Veelerveen en Drieborg, de kampioen van 5C hield de ongeslagen status vast.

Veelerveen – Drieborg: 4-3

Het kampioenschap is inmiddels binnen voor Veelerveen en dus heeft de club nog als doelstelling om het gehele seizoen ongeslagen te blijven. Dat lukte ook tegen Drieborg, al kreeg het de zege zeker niet cadeau. Na de eerste helft stond het 2-2 tussen beide ploegen. Jordy Nanninga maakte er twee voor de gasten, Jesse Bergman en Yannick Kruizinga scoorden voor de thuisploeg. Na de pauze moest Veelerveen een 2-3 achterstand goed maken nadat Sven Glazenburg de gasten op voorsprong had gezet. Alwin Prusen tekende voor de gelijkmaker, Sven Oost zorgde ervoor dat de zege alsnog naar Veelerveen ging.

Foto’s Jacob Musch: Veelerveen – Drieborg

Kloosterburen – Alteveer: 1-1

In het duel der middenmoters stond er weinig meer op het spel. Beide ploegen hielden elkaar dan ook in evenwicht. Voor rust kwam men niet tot scoren, na de pauze lukte dat Timo Huls van Alteveer wel. Het volstond echter niet voor de winst, want Niels Bolt was trefzeker voor de thuisploeg. Beide ploegen moesten dan ook genoegen nemen met een punt. Alteveer blijft zevende, Kloosterburen achtste.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond gelukkigste in Mondenderby

Twee keer eerder stond het duel waar zolang naar was uitgekeken al op het ...

Uitstekende start leidt HOC naar doelpuntrijke zege op Westerwolde

HOC schoot uitstekend uit de startblokken en dat bleek de opmaat naar een doelpuntrijke ...

Borger steeds dieper in de zorgen

Borger heeft zichzelf een slechte dienst bewezen door de thuiswedstrijd tegen naaste concurrent SVN’69 ...