Overzicht zondag 4e klasse C: Titelstrijd blijft spannend, Bareveld zet goede stap met derbywinst

De titelstrijd is nog niet beslist in 4C. Bareveld deed goede zaken onderin.

Wedde – PJC: 2-6

PJC maakte geen fout in de race om het kampioenschap op bezoek bij Wedde. De nummer twee van 4C won met ruime cijfers en houdt zo de druk op koploper Engelbert. Jur Bontjer was de man van de wedstrijd met drie treffers. Tom van der Schuur, Jeroen Jager en Bert Meijer scoorden eveneens voor PJC. Brian Kuiper en Rik Molanus deden dat voor de thuisploeg. Doordat Engelbert ook won van Farmsum blijft de achterstand 1 punt voor PJC. Volgende week speelt PJC thuis tegen Engelbert.

Bareveld – Gieterveen: 2-1

Bareveld deed uitstekende zaken met de derbywinst tegen Gieterveen. Daardoor is de ploeg nagenoeg veilig, al zou Farmsum in theorie nog over de Barevelders heen kunnen gaan. Michandro Mercera en Arnold Schuitema bezorgden Bareveld de drie hele belangrijke punten. Voor Gieterveen stond er weinig meer op het spel, dat een plek in de middenmoot bezet.

Pekelder Boys – BNC: 2-3

Voor Pekelder Boys is rechtstreekse handhaving niet meer mogelijk, maar is nacompetitie nog wel in zicht. De Pekelders verloren nipt van BNC en blijven daardoor hekkensluiter in 4C. Martin Schreuder en Eric Burema schoten raak namens de thuisploeg. BNC zag Justin Jacobs, Marvin Ab en Ronald Mos tot scoren komen. BNC staat op een vierde plek en lijkt op weg naar een plek in de nacompetitie voor promotie.

Heiligerlee – MOVV: 2-4

Heiligerlee moest eigenlijk winnen om nog zicht te houden op een plek in de nacompetitie. Dat lukte de thuisploeg echter niet, want MOVV bleek met 2-4 te sterk. Aaron Sportel was twee keer trefzeker voor de bezoekers, waar ook topschutter Jordi Blaauw zijn doelpuntje mee pikte. Joel Puister scoorde de andere treffers. Goals van Patrick Braams en Gert Reininga konden een nederlaag van Heiligerlee niet voorkomen.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde deelt de punten

Hoewel Bellingwolde in de zondag gespeelde wedstrijd tegen Westerwolde een klein veldoverwicht had, gingen beide ...

Beloften SC Stadskanaal zetten Wildervank aan de kant

Voor de beloften van Stadskanaal stond deze week het treffen met de beloften van ...