Overzicht zondag 3e klasse C: HOC pakt plek twee, Sellingen haalt dubbele cijfers

HOC pakte de tweede plaats in 3C, ook Sellingen gaat de nacompetitie in.

Foto Rianne van der Laan, Richard Wiggers maakte de winnende treffer voor HOC tegen CEC.

HOC – CEC: 1-0

HOC heeft beslag weten te leggen op de tweede plaats in de zondag 3e klasse C. De club uit Exloo/Odoorn had voldoende aan een nipte 1-0 overwinning op CEC. Richard Wiggers kroonde zich voor rust al tot matchwinner. Door het behalen van de tweede plaats speelt HOC eerst een thuiswedstrijd in de race om promotie naar de tweede klasse. Daarin zal FC Oldemarkt de tegenstander zijn.

Foto’s Rianne van der Laan: HOC – CEC

Bellingwolde – Sellingen: 0-10

Sellingen plaatste zich eveneens voor de nacompetitie en zal die met een goed gevoel ingaan na de 0-10 overwinning op degradant Bellingwolde. Met een hattrick was Machiel Buining de meeste productieve Sellinger-speler. Ook Arjan Heeres wist twee doelpunten voor zijn rekening te nemen. De overige vijf treffers kwamen op naam van Anne-Jan Dijkstra, Ian de Vrieze, Corné Prins, Bjorn de Roo en een eigen doelpunt. Sellingen neemt het zondag voor promotie op tegen Steenwijkerwold.

FC Ter Apel ’96 – Musselkanaal: 5-3

Een Kanaalstreekderby om des keizers baard, maar beide ploegen maakten er wel het beste van. De toeschouwer kreeg toch acht doelpunten voorgeschoteld door beide ploegen. Ter Apel maakte een 2-3 achterstand goed in de tweede helft via Dennis Fecken, Roy Krameren en Frenk Veldwijk en won daardoor uiteindelijk met 5-3.

Gieten – SC Erica: 3-1

Gieten sloot de competitie af met een overwinning op SC Erica. De gasten hadden nog een heel klein kansje op de nacompetitie, maar die hoop was snel vervlogen. Mede ook door tussenstanden op andere velden. Gieten kwam via Jacco Martens op voorsprong, waarna Patrick Veldman de score verdubbelde. Erica zorgde nog voor de aansluitingstreffer, maar David Modderman maakte aan alle onzekerheid een einde: 3-1.

SPW – Weerdinge: 0-0

Beide ploegen hielden elkaar in evenwicht en schoten met het gelijke spel helemaal niets op. SPW was al veroordeeld tot het spelen van nacompetitie tegen degradatie en ook Weerdinge zal moeten proberen het vege lijf te redden via de nacompetitie.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like