Overzicht zondag 4e klasse C: Pekelder Boys haalt nacompetitie, dubbele cijfers voor MOVV

Pekelder Boys pakte de laatste strohalm in de zondag vierde klasse C.

Pekelder Boys – Farmsum: 2-1

Een echte degradatiekraker op de slotdag in de zondag vierde klasse C. Pekelder Boys moest winnen om rechtstreekse degradatie te ontlopen, terwijl Farmsum bij winst veilig zou zijn. Het werd een spannende kraker, waarbij Pekelder Boys uiteindelijk de grote winnaar werd. Het won met 2-1 dankzij goals van Eric Burema en Willem Lammerts en passeerde daardoor FVV, dat verloor van kampioen Engelbert, op de ranglijst. Daardoor krijgt Pekelder Boys via de nacompetitie nog de kans om zich te handhaven in de vierde klasse.

Wedde – MOVV: 1-11

MOVV zal met een uitstekend gevoeld de nacompetitie voor promotie ingaan. De nummer drie van de ranglijst liet geen spaan heel van Wedde en zegevierde met dubbele cijfers. Nick Wiegman nam maar liefst vijf van de elf treffers voor zijn rekening en ook clubtopscorer Jordi Blaauw noteerde een hattrick. Aaron Sportel maakte er twee en ook Raymond Imminga mocht een doelpuntje meepikken. Brian Kuiper redde de eer voor de thuisploeg.

Heiligerlee – BNC: 2-6

BNC won op de slotdag van Heiligerlee, maar voor de ranglijst maakte dat niet heel veel uit. Beide elftallen gaan de nacompetitie in voor promotie. De bezoekers stonden bij rust al op een comfortabele 0-3 voorsprong. Na rust bleven beide ploegen er lustig op los scoren. Pepijn Kroeze maakte namens de bezoekers een hattrick. Justin Jacobs (2x) en Marvin Ab waren ook trefzeker voor BNC. Gert Reininga scoorde twee keer tegen voor de thuisploeg.

Kwiek – Gieterveen: 3-7

Gieterveen sloot de competitie af met een heuse zevenklapper. In het duel der middenmoters vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Bidjoy Ramcharan scoorde er twee voor de bezoekers. De overige vijf treffers werden gemaakt door Bert Kupers, Wilte Nijhuis, Dennis Smit, Stefan van der Veen en Jesse Nijhuis.

Engelbert – FVV: 7-0

Engelbert werd kampioen door de 7-0 overwinning op FVV. Daarentegen degradeerde FVV omdat concurrent Pekelder Boys wel wist te winnen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint Kanaalstreek-derby van Gieterveen

SPW heeft de Kanaalstreek-derby tegen Gieterveen gewonnen. De Knoalsters bogen een 0-1 achterstand om ...

WVV-spits Buurke bezorgt Nieuw Buinen enorme zeperd

Een deceptie voor Nieuw Buinen tegen WVV, dat geen spaan heel liet van de ...

Nieuw Buinen wint met ruime cijfers van ASVB

Een uitstekende start voor Nieuw Buinen, dat met ruime cijfers wist te winnen van ...