Titan sloot de competitie af met een riante overwinning op degradant VIOS.

Op tweede pinksterdag stond de laatste speelronde van het seizoen op het programma. Kampioen Titan ontving de degradant van deze klasse: VIOS (O). Na de 1-3 nederlaag van vorige week tegen DSC’65 was het doek al gevallen voor VIOS. Titan daarentegen is de overtuigende kampioen van deze klasse en won ook overtuigend van VIOS: 9-0. Daardoor sluit de ploeg van trainer Koppenol de competitie af met 22 overwinningen en slechts twee nederlagen.

Doelpuntenregen

De gastheren kwamen al snel aan de leiding. Mike Mensen zette een combinatie op met Harm Jan Moesker en drukte vervolgens met links af, maar de inzet werd gekeerd door doelman Nijenbanning. De rebound was echter een prooi voor Julian Bruining: 0-1. Scheidsrechter van der Heijden legde vervolgens tot tweemaal toe de bal op de stip. Beide strafschoppen werden door Moesker feilloos benut. Tussendoor had ook Bruining zijn tweede van de middag binnen gepunterd. VIOS kwam voetballend tot een paar aardige aanvallen, maar het ontbrak de bezoekers aan een goede eindpass of een goed schot. Vlak voor de rust bepaalde Patrick Luiten de ruststand op 5-0. Hij reageerde attent op een voorzet en tikte binnen.

Net geen dubbele cijfers

In de rust werden Thijs Over, Rick Hendriks, Mike Oosting en Rick Poede binnen de lijnen gebracht door Koppenol. Titan liep snel verder uit via Bruining. Hij schoot vanaf de rand van het zestienmetergebied hard en zuiver raak met links: 0-6. Mark Baas werd in de 60e minuut naar de kant gehaald voor Karsten Stavast. Baas speelde na tien jaar zijn laatste wedstrijd in het eerste van Titan. Invaller Thijs Over liet zich van zijn beste kant zien en scoorde tweemaal. Bij het eerste doelpunt sneed Over goed naar binnen en rondde beheerst af. Bij het tweede doelpunt was ook de assist van Jos Smidt benoemenswaardig. Een prachtige steekpass van Smidt werd door Over wederom beheerst afgemaakt: 0-8. Het slotakkoord was voor de topscoorder van de rood-witten. Op aangeven van Rick Hendriks maakte ook Moesker zijn derde van de middag: 0-9. Titan had de uitslag nog hoger uit kunnen laten vallen, maar daar maalde eigenlijk niemand om.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer wint topper van Weiteveense Boys

Alteveer deed goede zaken met de winst in de topper tegen Weiteveense Boys.

Gasselternijveen gelijk op met vierdeklasser

Nadat het bericht van afgelasting doorgedrongen was in het kamp van v.v. Gasselternijveen, werd ...