SETA kon het niet bolwerken tegen Nagele en speelt ook komend seizoen weer in de 5e klasse.

Foto Harold Woortman, SETA viert de 0-1 van Noah Schuur.

Het is SETA niet gelukt om promotie af te dwingen naar de zaterdag 4e klasse. In de promotiewedstrijd tegen Ruinen moest het zijn meerdere erkennen in Nagele. Ondanks een vroege 0-1 voorsprong bleek Nagele een maatje te groot over negentig minuten spelen, wat uiteindelijk resulteerde in een 5-1 nederlaag voor SETA.

De ploeg van trainer Harm Bolk kende een goede start van de beslissingswedstrijd en kwam na acht minuten spelen al op voorsprong via Noah Schuur. Nagele trok daarna langzamerhand de wedstrijd naar zich toe en kwam na dik een half uur spelen op gelijke hoogte via Okke de Jong. Vijf minuten later was daar ook de voorsprong voor Nagele, dat Sander Koene zag scoren.

Pleit snel beslecht

Na een 2-1 ruststand werd de wedstrijd al vroeg in het slot gegooid door Nagele. In de 54e minuut werd het 3-1 door Thomas Koene en na 65 minuten was het helemaal wel gespeeld. Jeroen v/d Vijgh scoorde de 4-1, waarna Thomas Koene in de 79e minuut de eindstand op 5-1 bepaalde. In de slotfase liep SETA ook nog eens tegen twee rode kaarten aan. Denny Feiken mocht met twee keer geel inrukken en ook Jeroen Buurke kreeg de rode kaart.

Zo eindigde een goed seizoen voor SETA toch nog enigszins in mineur. De ploeg uit Musselkanaal liep in de competitie op een haar na de titel mis en greep dus ook naast promotie in de finalewedstrijd. Volgend zal SETA ongetwijfeld opnieuw een gooi willen doen naar promotie in de zaterdag 5e klasse.

Foto’s Harold Woortman: Nagele – SETA

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal toont karakter en wint ruim

Rick Slor heeft zich bewezen als volleerde puzzelaar. Niet minder dan vier spelers ontbraken ...

Gieten sluit succesvol seizoen af met record

Op een zonnig sportpark ‘De Goorns’ heeft Gieten de laatste wedstrijd van het seizoen ...