Jeroen Manschot opent seizoen scheidsrechtersvereniging HZOD

Jeroen Manschot opent het scheidsrechtersseizoen van de scheidsrechtersvereniging HZOD

Emmen/regio: Voorafgaande aan de start van het nieuwe voetbalseizoen geeft topscheidsrechter Jeroen Manschot op maandag 29 augustus a.s. een lezing bij scheidsrechtersvereniging HZOD. 

Tijdens de bijeenkomst in clubhuis De Meerfluit, die om 20.00 uur begint, worden ook de nieuwe spelregels besproken, die vanaf dit seizoen van kracht zijn.

Verder brengt Manschot de meest belangrijke spelregels extra onder de aandacht en zal hij een boeiend betoog houden over zijn loopbaan als arbiter in het vaderlandse betaalde voetbal.

Eerste professionele wedstrijd

Op 31 augustus 2012 leidde Manschot zijn eerste professionele wedstrijd op het tweede niveau. De wedstrijd tussen FC Dordrecht en SC Veendam. Op 16 februari 2014 maakte hij zijn debuut in de Eredivisie tijdens het duel tussen SC Cambuur en PEC Zwolle. Ook zal hij zijn ervaring als Video Assistant Referee (VAR) delen.

Naast de basistheorie bevat de presentatie van Jeroen Manschot veel interessante beeldfragmenten. Er is voldoende ruimte om vragen te stellen. Naast de theorie schenkt Manschot ook veel aandacht aan de conditionele aspecten.

De leden van de scheidsrechtersvereniging trainen elke dinsdagavond op het sportpark “De Meerdijk”. Belangstellenden zijn van harte welkom om aan de training deel te nemen. Telkens verzamelen om 18.45 uur bij het clubhuis “De Meerfluit”. Het clubhuis is te vinden achter de Oost Tribune van het stadion van FC Emmen. De toegang is gratis.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Twee nieuwe spelers voor Mussel

Mussel heeft naast een doelman ook twee nieuwe spelers vastgelegd voor aankomend seizoen.

Beker-indeling 2018/2019: Overzicht van de zondagploegen uit de Kanaalstreek (1)

Beker-indeling voor de zondagploegen uit de Kanaalstreek met onder meer de kraker tussen Nieuw-Buinen ...

Valthermond op koers in Gieten

Op de tweede avond van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten kwamen twee clubs uit de Kanaalstreek ...