Veelerveen verpulvert Wedde bij rentree in 4e klasse

Veelerveen haalde op de eerste speeldag van de competitie fors uit tegen Wedde en pakte daarmee direct de koppositie.

Foto Jacob Musch, Veelerveen op weg naar weer een treffer tegen Wedde. Het werd een waar doelpuntenfestijn met negen doelpunten.

Veelerveen kende een uitstekende rentree in de vierde klasse van het zondagvoetbal. De Goddelijke Kanaries lieten in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen geen spaan heel van Wedde: 8-1.

Veelerveen promoveerde afgelopen seizoen ongeslagen uit de vijfde klasse en lijkt ook dit seizoen in de vierde klasse C een aardig woordje mee te kunnen spreken. Wedde kon in het eerste bedrijf nog redelijk gelijke tred houden, maar zag Veelerveen na elf minuten spelen wel de openingstreffer maken via Vester Spackman. De bezoekers wisten zich echter op te richten na de snelle openingsgoal en kwamen via topschutter Ezra Abbas weer langszij. De aanvaller schoot een vrije trap binnen: 1-1. De gelijkmaker lag nog niet in netje of even later stond het alweer 2-1. Yannick Kruizinga bracht Veelerveen direct weer op voorsprong, waarna Kevin Roosevink op slag van rust nog een tik uitdeelde aan Wedde met de 3-1.

Snel beslist

Na de pauze gooide Veelerveen het duel helemaal snel in het slot. Een fraaie aanval belandde bij Jesse Bergman, die bekaam afrondde. Kort erop was het opnieuw Bergman die trefzeker was vanuit een vrije trap: 5-1. Vijf minuten later stond het zelfs al 7-1 via de tweede treffers van Roosevink en Kruizinga. Met nog een half uur op de klok leek Veelerveen dan ook op de dubbele cijfers af te stevenen. Zo ver kwam het echter niet, Veelerveen scoorde nog eenmaal via Tim Kampshoff en bepaalde daarmee de eindstand op 8-1.

Foto’s Jacob Musch: Veelerveen – Wedde

 

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen struikelt niet over Zandpol

Onder de verwaaide geuren van verschraald bier trad Buinen aan tegen de bezoekers uit ...

Nieveen faalt vanaf de stip en verliest

Op een mooie zondag in november kwam gedeeld koploper Pesse op bezoek, dus Gasselternijveen ...

Sellingen speelt ook gelijk tegen Hoogersmilde

Sellingen kon de voorsprong tegen Hoogersmilde niet vasthouden en speelde uiteindelijk gelijk.