Overzicht zaterdag 2e klasse L: Winst voor LTC en Drenthina

LTC versloeg Veendam op de eerste speeldag, Drenthina bleek te sterk voor Achilles 1894.

LTC – Veendam 1894 2-1

Veendam maakte afgelopen zomer de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. Dat leverde in de eerste competitiewedstrijd van het seizoen nog geen punten op. De Veendammers gingen met 2-1 onderuit in Assen tegen LTC. Richard Mulder en Lars Uineken zorgden voor de 2-0 voorsprong, waarna Winston de Jong in de slotfase nog wat terugdeed voor Veendam.

Drenthina – Achilles 1894 3-1

Trainer Robert Oosting maakte deze zomer de overstap van zondagvereniging Gasselternijveen naar zaterdagvereniging Drenthina. De oefenmeester kende direct een glansrijk debuut met een 3-1 overwinning op Achilles 1894. De bezoekers uit Assen kregen in de eerste helft al een rode kaart in de persoon van Niek van der Woude en dat zou de Assenaren met name in de tweede helft opbreken. Bastiaan Jager en Janiek Arends zorgden voor de 1-1 ruststand, waarna Drenthina in de tweede helft het verschil maakte. Vince Jager en Thom Alders bezorgden de Emmenaren de drie punten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bloedeloze remise voor Westerwolde

In een behoorlijk aantrekkelijk en uiterst sportief duel speelde Westerwolde op sportpark De Barlage ...

Programma zaterdag 30 april

Overzicht van de competitiewedstrijden die zaterdag 30 april op het programma staan.

Mussel wint van NKVV

Mussel startte de competitie met een 4-1 zege op NKVV.