Overzicht zaterdag 5e klasse F: Scheemda haalt uit

Scheemda zette direct een flinke uitslag neer, SETA pakte ook direct de eerste drie punten net als Meeden, Muntendam en ZNC.

Oldambtster Boys – SC Scheemda: 1-10

Scheemda heeft op de openingsspeeldag zich direct laten gelden in de zaterdag 5e klasse F. Op bezoek bij Oldambtster Boys werden de dubbele cijfers gehaald. Opmerkelijk genoeg vielen zes van de tien doelpunten pas in de laatste tien minuten. Met vier doelpunten had Danny Blaauw het grootste aandeel. Marvin Ab en Ramon Ab maakten er beiden twee. Tim Keijer prikte er ook nog eentje in en eenmaal werd Scheemda geholpen door de thuisploeg, waar Larse de Jonge de enige treffer maakte.

VVS Oostwold – Meeden: 0-1 

Meeden stelde de overwinning pas in de slotminuten veilig. Enkele minuten voor tijd was topschutter Dennis Nagel er als de kippen bij om een losgelaten bal van VVS-doelman Tim Ludwig van dichtbij binnen te tikken. Op dat moment stond VVS al met tien man na een rode kaart voor Sander Dijkstra.

Muntendam – Wagenborger Boys: 2-1

Muntendam boog in de laatste tien minuten een 0-1 achterstand om. Jordi de Soussa en Quincy Gall bezorgen Muntendam de zege, nadat Wesley Sannes uit een strafschop Wagenborg nog op voorsprong had geschoten.

BATO – SETA: 2-4

SETA is de competitie gestart met een 2-4 overwinning op BATO. Bij de bezoekers ontbrak topschutter Jeroen Buurke, maar nieuwste aanwinst Jos de Boer nam met verve de honneurs waar. De Boer maakte een hattrick en had daarmee een belangrijk aandeel in de overwinning van SETA. Robin van der Dries maakte de andere goal. Voor de thuisploeg waren Ramon Veen en Sem Dargel trefzeker.

ZNC – Westerlee: 4-2

ZNC won het openingsduel tegen Westerlee met 4-2, maar moest daar diep voor gaan. De bezoekers namen tot tweemaal toe de leiding via Martin Edens. Leroy Stegmeijer zorgde tot tweemaal toe voor de gelijkmaker. In de slotfase trok ZNC nog aan het langste eind via Rodi Bosgraaf en Sven Niemeijer.

Damacota – Meedhuizen: 3-3

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC wint duel, maar verliest Sander Zikken

Hoe snel kan een club nieuwe normen voor zichzelf stellen? Na een uitstekend seizoen ...