Overzicht zaterdag 5e klasse G: Winst voor Bargeres, CEC debuteert met gelijkspel

Bargeres startte met een ruime overwinning, CEC en Angelslo moesten genoegen nemen met een punt.

Bargeres – NKVV: 5-1

Bargeres is goed gestart aan de competitie. De ploeg uit Emmen bleek een maatje te groot voor NKVV en zegevierde met 5-1. Casper Dorgelo, Coen Tent, Raymond de Groot en Rob van de Graaff zorgden voor de 4-0 ruststand. Na de pauze zag NKVV-speler Ron Weggen nog rood en scoorden Sander de Bruin (Bargeres) en Justin Pol (NKVV) om zo de eindstand op 5-1 te bepalen.

CEC – VVAK: 1-1

CEC maakte afgelopen zomer de overstap van het zondag- naar het zaterdagvoetbal en debuteerde in de zaterdag 5e klasse G met een 1-1 gelijkspel tegen VVAK. Robbin Zomer had de bezoekers op 0-1 gezet, waarna CEC in de tweede helft gelijk wist te maken via Tom Rengers. Remco Benjamins zag rood bij VVAK.

SC Angelslo – Steenwijker Boys: 2-2

Degradant SC Angelslo startte de competitie met een 2-2 gelijkspel tegen Steenwijker Boys. De Emmenaren leken na twee goals van Sander Nijstand op de overwinning af te stevenen, maar moesten in de slotfase nog tegengoals slikken van Gerald Kloeten en Lucas Kloeten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger en De Griffioen scoren niet

Na een, qua resultaten, iets mindere periode leek Borger weer op de goede weg ...

Gieterveen maakt korte metten met Buinerveen

Gieterveen maakte op de vrijdagavond korte metten met rode lantaarndrager Buinerveen en kan zich ...

GKC en HHCombi spelen gelijk

GKC en HHCombi hielden elkaar in evenwicht tijdens een oefenduel.