Overzicht zondag 3e klasse D: Nieuw Buinen proeft eindelijk weer eens zoet der overwinningen

Nieuw Buinen boekte eindelijk weer eens een overwinning. Gasselternijveen pakte een punt, terwijl FC Ter Apel ’96 hard onderuit ging.

Nieuw Buinen – Raptim: 1-0

Degradant Nieuw Buinen is het seizoen goed begonnen in de derde klasse. Thuis werd Raptim met 1-0 verslagen. De wedstrijd was niet hoogstaand te noemen, maar er werd wel veel strijd geleverd door beide elftallen. Uiteindelijk bleek het doelpunt van Per Kuipers voldoende voor de eerste overwinning van Nieuw Buinen. Dat was lang geleden, gezien de Buunermonders in voorgaand seizoen geen enkele zege wisten te boeken.

Weerdinge – Gasselternijveen: 2-2

Gasselternijveen promoveerde afgelopen seizoen naar de derde klasse en startte het avontuur met een 2-2 gelijkspel tegen Weerdinge. Wessel Koomans bleek de belangrijkste man aan de kant van Nieveen. De aanvaller opende de score voor de bezoekers en zorgde tevens in de slotfase voor de belangrijke gelijkmaker. Jaimy Wessels en Joe Zwart hadden tussendoor voor Weerdinge gescoord.

VV Sweel – FC Ter Apel ’96: 6-2

FC Ter Apel ging zaterdagavond direct hard onderuit tegen VV Sweel. De Kloosterdorpbewoners kregen maar liefst een half dozijn treffers tegen. Beide helften werden keurig opgedeeld in een 3-1 score. Daniel Manning en Rick Krops waren trefzeker voor Ter Apel.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC verslaat concurrent EHS ’85

HOC heeft ook haar tweede wedstrijd in deze jonge competitie in winst om weten ...

NWVV slaat in slotfase toe tegen VVAK

NWVV wist in de slotfase alsnog de zege naar zich toe te trekken tegen ...

Titan niet bij machte tegen MSC

Niet één moment mocht Titan aanspraak maken op een resultaat tegen hoofdklasser MSC. Loting ...