Titan ook onderuit tegen Sleen

Titan ging opnieuw onderuit, het kon geen vuist maken tegen Sleen.

Titan wist ook haar tweede wedstrijd van de competitie niet te winnen. In een matige wedstrijd wist Sleen de eerste punten van het seizoen te pakken door in beide helften eenmaal toe te slaan: 0-2.

Titan trad na Schoonebeek andermaal aan tegen een promovendus. De wedstrijd was nog maar net onderweg of Bruining stelde doelman Kloppenburg op de proef. Kloppenburg wist de inzet van Bruining te keren. Hierna was het Sleen dat het overwicht had in de wedstrijd. De Titan-defensie had haar handen vol aan de handige voorwaartsen van de bezoekers. Grote kansen bleven echter lange tijd uit. Uiteindelijk kwam Sleen vlak voor rust op voorsprong. Damian Gerding dribbelde het zestienmetergebied binnen, maar leek gestuit te worden. Bij het uitverdedigen werd de bal ongelukkig achter doelman Poede geschoten. Poede was van dichtbij kansloos: 0-1.

Titan kan geen vuist maken

Titan wist ook in de tweede helft geen vuist te maken en nadat Sleen na ruim een kwartier spelen in de tweede helft de score had verdubbeld was de wedstrijd eigenlijk beslist. Een snelle vrije trap op Jeroen Mens werd door Mens voorgezet. De voorzet viel pardoes aan de binnenkant van de paal en Jesmer Warmolts was attent en werkte de rebound tegen de touwen: 0-2. Sleen leek ook nog de 0-3 te maken, maar Lars Meijer stond buitenspel. Hierdoor bleef het bij 0-2. Een valste start van de competitie voor de Titanen. Aanstaande zondag speelt Titan weer thuis. Dan is SVV’04 de tegenstander.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal laat het liggen tegen Twedo

Musselkanaal heeft in eigen huis dure punten laten liggen tegen middenmoter Twedo. De 1-0 ...

Spannende derby tussen TEVV en Nieuw Buinen onbeslist

De seizoensopening in de eerste klasse F tussen de Kanaalstreek-clubs TEVV en Nieuw Buinen ...

Alteveer kan zich op nacompetitie gaan richten

Alteveer is er niet in geslaagd in het spoor van SVZ en HFC ’15 ...