Onstwedder Boys wint eenvoudig van Glimmen

Onstwedder Boys boekte een eenvoudige overwinning op Glimmen.

Onstwedder Boys heeft zaterdag de eerste overwinning van het seizoen geboekt. De Boys kenden weinig moeit met degradant Glimmen en zegevierden eenvoudig met 3-0.

Onstwedder Boys trok het duel al in de eerste helft naar zich toe. Na twintig minuten spelen kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong via Sem Nieuwenhuis. De aanvaller scoorde na goed voorbereidend werk van Scheper. Het duo was tien minuten later opnieuw op dezelfde manier betrokken bij de 2-0. Wederom was Scheper aangever en Nieuwenhuis de afmaker.

Voor rust beslist

Op slag van rust trokken de Boys de wedstrijd helemaal naar zich toe met de 3-0. Een bedoelde voorzet van Luc Nieuwenhuis werd door iedereen gemist, waarna de bal pardoes in de bovenhoek verdween. Glimmen kon er bitter weinig tegenover stellen en kon ook in de tweede helft geen vuist maken. Ook Onstwedde hoefde niet meer zo nodig, waardoor er in de tweede helft weinig meer te beleven viel. Door de zege kent Onstwedder Boys een aardige start van het seizoen met vier punten uit twee duels.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rolder Boys zet Gruno opzij met zevenklapper

Rolder Boys was een maatje te groot voor Gruno en boekte een riante overwinning, ...

Buinen zet ook Valther Boys opzij

Buinen presteert goed na de winterstop en won ook van Valther Boys.

Stadskanaal in slotminuten langs Musselkanaal

Stadskanaal greep de zege in de slotfase van de wedstrijd tegen Musselkanaal.