Overzicht zaterdag 2e klasse L: Veendam pakt eerste punt

Veendam pakte het eerste punt van de competitie, een ruime overwinning voor Achilles 1894.

Veendam – Drenthina: 1-1

Veendam stapte afgelopen zomer over van het zondag- naar het zaterdagvoetbal. De Veendammers pakten op speeldag twee het eerste punt van de competitie, al leken het er lange tijd bijna drie te zijn. Via Winston de Jonge kwam Veendam al vroeg op voorsprong, maar in de slotfase redde Jan Jaap Wever nog een punt voor Drenthina.

Kollum – LTC: 4-3

LTC ging onderuit op bezoek bij Kollum. De Assenaren namen via Damian Dissel en Lars Uineken nog wel een snelle 0-2 voorsprong, maar gingen uiteindelijk met 4-3 de bietenbrug op. Ook een doelpunt van Romano Djababoe bracht daar geen verandering in.

Achilles 1894 – Be Quick 1887: 5-1

Achilles boekte een duidelijke 5-1 overwinning op Be Quick 1887. Ferdi Hidding kroonde zich met een hattrick tot de man van de wedstrijd. Leon Regtop en Remy Klaassens waren de andere doelpuntenmakers.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger krijgt loon naar werken tegen SVBO

Borger pakte zo vlak voor de winterstop toch nog een punt en kreeg daarmee ...

Pekelder Boys nog niet uit gevarenzone

De inhaalwedstrijd tussen Eenrum (13e) en Pekelder Boys (10e) was er één uit de onderste regionen ...