De koplopers in 5F werden verrast.

SETA – Westerlee: 0-2

Opnieuw bleek Westerlee een niet te nemen horde voor SETA. De ploeg uit Musselkanaal was uitstekend gestart aan het seizoen met twee ruime overwinningen op rij, maar liep tegen Westerlee verrassend tegen een nederlaag aan. Martin Edens bleek de plaaggeest voor de thuisploeg, de aanvaller scoorde beide doelpunten voor de bezoekers.

Foto’s Harold Woortman: SETA – Westerlee

VVS Oostwold – SC Scheemda: 1-0

Ook Scheemda was overtuigend gestart aan de competitie en zette twee grote overwinningen neer. Het bleek echter geen garantie voor succes in de derby tegen VVS. De thuisploeg won van de kampioenskandidaat in een wedstrijd die vooral gekenmerkt werd door veel strijd. In de tweede helft besliste René Dijksterhuis het treffen met het enige doelpunt van de wedstrijd.

Oldambtster Boys – Damacota: 2-5

Damacota won met ruime cijfers van Oldambtster Boys. De gasten stonden na een uur spelen op een comfortabele 0-3 voorsprong via twee goals van Rodney Meijer en een goal van Aaron Meijerhof. Marci Dzikowksi en Jordi Sanders maakten het toch nog spannend, maar Ricardo Vonk en Rick Horling stelden de zege uiteindelijk veilig.

ZNC – Meeden: 3-1

Ook Meeden kon niet haar derde overwinning op rij boeken. ZNC bleek thuis met 3-1 te sterk, waardoor de ranglijst in 5F weer mooi in elkaar kruipt. Geert Dreise en Sven Niemeijer waren trefzeker voor de thuisploeg. Mark Slim scoorde voor Meeden.

BATO – Wagenborger Boys: 4-0

BATO boekte de eerste overwinning van het seizoen. De Winschoters hadden het betere van het spel tegen Wagenborger Boys en dat vertaalde zich in een 4-0 overwinning. Man van de wedstrijd was Jesper Brouwer, die een hattrick voor zijn rekening nam. Sem Dargel maakte de andere treffer.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer verslaat Zuidlaarderveen in de slotfase

In de tweede wedstrijd van het seizoen toog de equipe van trainer René Nijgh richting ...

Wel kansen voor EEC, maar geen punten

Afgelopen zondagmiddag ging de blauw-witte brigade van EEC op bezoek bij Weiteveense Boys. Een tegenstander ...

SETA boekt knappe overwinning in derby tegen Mussel

SETA bleek in eigen huis te sterk voor Mussel, beide ploegen gaan niet meer ...