Overzicht zondag 2e klasse L: Sellingen wint derby

Sellingen won de derby van Musselkanaal, ASVB pakte een punt.

Sellingen – Musselkanaal: 5-3

Sellingen heeft de derby tegen Musselkanaal met doelpuntrijke cijfers weten te winnen. Met name in de eerste helft legde de thuisploeg een goede wedstrijd op de mat. In de tweede helft maakte Musselkanaal het nog wel even spannend, maar uiteindelijk wist Sellingen de overwinning over de streep te trekken. Corné Prins was met een hattrick de grote man aan de kant van de thuisploeg. Ian de Vrieze en Machiel Buining scoorden eveneens voor de thuisploeg. Bij Musselkanaal wisten Niels Becker (2x) en Ike Kremer het net te vinden.

ASVB – SC Stadspark: 1-1

ASVB pakte een punt tegen degradant SC Stadspark. De Blijhammers keken bij rust nog tegen een 0-1 achterstand aan door een goal van Cedwin Tel. Na de pauze kwam de thuisploeg snel op gelijke hoogte via Brian Kuiper. Er volgende nog wel kansen aan beide kanten, maar gescoord werd er niet meer. Met vier punten uit drie wedstrijden is ASVB terug te vinden in de middenmoot van 2K.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Bareveld verliest op bezoek bij MOVV

Bareveld verloor opnieuw, ditmaal van MOVV en is inmiddels in de gevarenzone beland.

SJS in openingswedstrijd onderuit tegen CSVC

SJS is de competitie begonnen met een 1-3 nederlaag tegen CSVC, dat het verschil ...

Gasselternijveen wint bij EHS’85

Wessel Koomans had met twee doelpunten een belangrijk aandeel in de overwinning van Gasselternijveen.