Onstwedder Boys in slotfase langs Wildervank

Onstwedder Boys deed goede zaken met de overwinning op Wildervank, ook omdat koploper FC Assen verloor.

Onstwedder Boys heeft ook de derde thuiswedstrijd van het seizoen in winst omgezet. Gemakkelijk ging dit niet. Tegen Wildervank scoorde Gerko Scheper in de slotfase de winnende treffer. In een wedstrijd die meer spannend dan goed was werd het uiteindelijk 4–3 voor de thuisclub.

Bij Onstwedder Boys waren deze middag Arjen Velthuis en Harm Visser niet inzetbaar. Gerben Meems was na twee weken afwezigheid wegens een blessure wel weer van de partij en begon op de bank.

In het eerste kwartier heeft Wildervank het betere van het spel. Onstwedder Boys heeft moeite om in het strafschopgebied van de tegenstander te komen. Na tien minuten spelen lijkt het alsof scheidsrechter Smit niet meer verder kan vanwege een knieblessure. De scheidsrechter wordt weer opgelapt en na een paar minuten oponthoud kan er gelukkig verder gespeeld worden. Het eerste gevaar komt van Wildervank, maar een schot van Ewout Wolf komt recht in de handen van keeper Rein Koudstaal terecht. Na 25 minuten spelen krijgt spits Lourens Huizing namens Wildervank de mogelijkheid om de score te openen, maar ook hij stuit op de keeper van Onstwedder Boys. In de tegenaanval is het wel raak. Een mooie pass van Gerko Scheper zorgt er voor dat Jarno Sterenborg alleen op het doel van Wildervank af kan gaan. Sterenborg schiet de bal in de verre hoek en laat keeper Mark Smid kansloos: 1–0. Twee minuten later is het opnieuw raak als Sem Nieuwenhuis een voorzet van Anne Wilzing bij de eerste paal hard tegen de touwen schiet: 2–0. Opnieuw is de keeper van Wildervank kansloos. Onstwedder Boys krijgt voor rust nog een derde kans om te scoren, maar Rutgert Tipker schiet net naast.

Lees het volledige wedstrijdverslag via onderstaande link:

https://onstwedde.info/sportnieuws/sportnieuws-detail/article/onstwedder-boys-wint-in-slotfase.html

Bron: onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

VIDEO: Musselkanaal doet SC Stadskanaal pijn

In de derby tussen Musselkanaal en SC Stadskanaal heeft eerstgenoemde een goede slag geslagen. ...

Buinen morst dure punten bij Zandpol

Buinen leek op weg naar de overwinning, maar in de slotminuten ging het nog ...

Gemiste strafschop kost Titan overwinning

Afgelopen zondag speelde Titan tegen het altijd lastige Actief. De verwachtingen voor de club uit ...