Musselkanaal won ook van HOVC, Valthermond blijft de ongeslagen koploper.

Foto Rianne van der Laan, Jordy Oost (Musselkanaal) en Stan Hiemstra (HOVC) in duel om de bal.

Musselkanaal – HOVC: 3-1

Musselkanaal heeft de winst in de Kanaalstreekderby op Stadskanaal een goed vervolg gegeven tegen HOVC. In eigen huis werd met 3-1 gewonnen van medepromovendus HOVC. De bezoekers kwamen via Gertjan Spijker nog wel vroeg op voorsprong, maar Ike Kremer bracht Musselkanaal snel weer langszij. Vervolgens bracht aanvaller Jordy Oost de thuisploeg op een 2-1 voorsprong. De spanning bleef lang aanwezig in het duel, maar diep in de tweede helft bracht Niels Becker alsnog de verlossing voor de thuisploeg: 3-1. Musselkanaal wipte door de overwinning over HOVC heen op de ranglijst en staat nu op een vierde plek. HOVC is terug te vinden op plaats zeven.

Foto’s Rianne van der Laan: Musselkanaal – HOVC

Annen – Valthermond: 0-2

Na twee gelijke spelen wist Valthermond weer eens te winnen. De zege kwam pas laat tot stand in Annen. Hoewel de Mondkers het betere van het spel hadden bleven doelpunten lang uit. In de tweede helft brak invaller Yordi van de Laan uiteindelijk de ban voor de gasten. Tien minuten voor tijd viel de 0-1, waarna de thuisploeg vervolgens nog tegen een rode kaart aanliep. Egbert Mulder kon inrukken na een harde charge op Jorn Drayer. Erik Jan Veerbeek besliste het duel daarna definitief: 0-2.

Foto’s Kees Rustenhoven: Annen – Valthermond

Forward – SC Stadskanaal: 1-1

Stadskanaal pakte weer eens een puntje. Op bezoek bij de studenten van Forward kwam men in de eerste helft op achterstand. Isak Magnusson scoorde de openingstreffer voor de thuisploeg. In de tweede helft wist Stadskanaal langszij te komen via Leon Bos en dat punt werd uiteindelijk over de streep getrokken.

SC Stadspark – Sellingen: 2-1

Sellingen liep tegen de tweede nederlaag op rij aan. De Sellingers gingen pas in de slotfase onderuit tegen Stadspark. Ian de Vrieze scoorde in de tweede helft de gelijkmaker, maar in de slotminuten viel nog de 2-1 via Cedwin Tel.

WKE ’16 – Peize: 3-5

WKE ’16 ging in eigen huis in een doelpuntrijke wedstrijd onderuit. De Emmenaren keken al snel tegen een 0-3 achterstand aan en kwamen die gedurende de wedstrijd niet meer te boven. Lorenzo Hindriks, Harold Wolters en Jan Scholten waren trefzeker voor WKE.

Helpman – ASVB: 6-0

ASVB leed een kansloze nederlaag op bezoek bij Helpman. De thuisploeg had in Tim Sanders de man van de wedstrijd. De aanvaller scoorde maar liefst vijf keer. Bij het andere doelpunt kreeg Helpman de hulp van ASVB in de vorm van een eigen doelpunt.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sander Zikken schiet HOC naar winst op Titan

Na de nederlaag tegen WKE '16, de kampioen in 4D, heeft runner-up Titan ook ...

Sten Vos leidt Stadskanaal naar tweede klasse

Stadskanaal promoveert naar de tweede klasse! Na de 1-0 ruststand (doelpunt Sten Vos) leek ...