Overzicht zondag 3e klasse D: Punt voor FC Ter Apel ’96, Gasselternijveen en Nieuw Buinen onderuit

FC Ter Apel ’96, Gasselternijveen en Nieuw Buinen hebben het moeilijk in de zondag 3e klasse D.

Raptim – FC Ter Apel ’96: 1-1

FC Ter Apel ’96 heeft na zes speelronden eindelijk het eerste punt van de competitie weten te pakken. Tegen het eveneens laag geklasseerde Raptim werd er met 1-1 gelijkgespeeld. Daniel Manning maakt de enige treffer aan de kant van de Kloosterdorpbewoners. Ondanks het eerste punt blijft Ter Apel voorlopig hekkensluiter in 3D.

Gasselternijveen – Sleen: 2-5

Promovendus Gasselternijveen liep ook tegen Sleen tegen een ruime nederlaag aan. De bezoekers kwamen voor de pauze op een 0-2 voorsprong via twee goals van Arjan Goeree, maar in de tweede helft kwam Nieveen langszij via Rick Bokhorst en Menas Sihasale. In de slotfase trok Sleen alsnog de overwinning naar zich toe door goals van Jacques Koops, Ranil Briek en Lars Meijer.

SVV ’04 – Nieuw Buinen: 3-1

Nieuw Buinen heeft het ook lastig in de zondag derde klasse D. De Buunermonders gingen op bezoek bij koploper SVV ’04 met 3-1 onderuit. Dennis Spreen was trefzeker voor de bezoekers, die inmiddels op de voorlaatste plaats staan in 3D. Het lijkt er dan ook op dat Nieuw Buinen voor het derde achtereenvolgende seizoen tegen degradatie moet voetballen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nieuw Buinen met volle buit terug uit Joure

Nieuw Buinen mocht zondagmiddag aantreden tegen SC Joure, dat een week daarvoor nog koploper Heerenveen ...

NWVV in het laatste half uur langs VEV

Nadat in de eerste vijf wedstrijden van het seizoen maar liefst vier nederlagen werden ...

Valthermond ook te sterk voor Helpman

Opnieuw een zege voor Valthermond, dat volgende week beslag kan leggen op de eerste ...