Overzicht zondag 4e klasse D: Doelpuntrijke overwinningen voor Buinen en EHS ’85

EHS ’85 en Buinen boekten ruime overwinningen.

(Archief)Foto Andries Middelbos, Bram Komduur scoorde een loepzuivere hattrick voor Buinen tegen Eext.

Eext – Buinen: 3-6

Eext en Buinen maakten er een vermakelijke wedstrijd van voor het publiek. De thuisploeg leek al snel op rozen te zitten na een vroege voorsprong. Berni Nijhof en Gert Warring hadden Eext na een kwartier spelen al op 2-0 gebracht. Toch boog Buinen voor de pauze de achterstand nog om in een voorsprong. Dat deed het aan de hand van Bram Komduur, die een loepzuivere hattrick scoorde. Na de pauze was het opnieuw Nijhof die scoorde voor Eext en de 3-3 liet aantekenen. Vervolgens trok Buinen alsnog de wedstrijd naar zich toe en en bracht Marc Haandrikman de 3-4 op het scorebord. Daarmee was de koek nog niet helemaal op, in de slotminuten kwam Buinen nogmaals twee keer tot scoren via Mylan Beijering en Mark Sikkema. Buinen blijft daardoor tweede en mag volgende week proberen de tot nu toe ongenaakbare koploper EHS ’85 punten af te snoepen.

EHS ’85 – Buinerveen: 5-1

EHS ’85 zette de ongeslagen reeks eenvoudig voort tegen Buinerveen. De thuisploeg bleek een maatje te groot voor de bezoekers en zegevierden met 5-1. Mauro Tromp scoorde twee keer voor de thuisploeg, Joe Franke, Ivo Bos en Jeroen Smit namen de overige treffers voor hun rekening. David Karabed maakte de enige goal voor Buinerveen. Met 18 punten uit 6 duels en een doelsaldo van +28 staat EHS voorlopig fier bovenaan. Buinerveen is terug te vinden op plek 7.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veerkrachtig Mussel houdt punt op ‘De Slenk’

Na een serie van diverse winstpartijen stond voor SV Mussel een heuse topper tegen ...

Alteveer pakt koppositie na ruime zege op Oldambster Boys

Alteveer kende weinig moeite met Oldambster Boys en greep met de zege de koppositie ...

Uitgekleed Westerwolde incasseert nederlaag

Met een verre van complete selectie reisde Westerwolde dinsdagavond naar Groningen om in het ...