Overzicht zondag 4e klasse D: Buinen en Buinerveen hard onderuit

Buinen en Buinerveen leden forse nederlagen.

Foto Regina Korf, Buinerveen incasseerde een forse nederlaag tegen Smilde ’94.

Buinen – EHS ’85: 0-7

Op papier was de wedstrijd tussen Buinen en EHS ’85 de topper in de zondag vierde klasse D. In de praktijk kwam daar niets van terecht in de wedstrijd tussen de nummers twee en een van de ranglijst. De ploeg uit Emmerschans liet er geen gras overgroeien dat het bij uitstek de titelkandidaat is in deze klasse. In de eerste helft kon Buinen nog enigszins bijblijven met een 0-1 tussenstand bij rust na een goal van Daniek Camies. Toen het na een uur spelen kort achter elkaar 0-2 en 0-3 werd via Jeroen Smit en Richard Fuhler was het pleit beslecht. De bezoekers konden daarna nog eenvoudig uitlopen naar een riante 0-7 overwinning via treffers van Camies, Patrick Eberhard, Fuhler en Azzouzi.

Buinerveen – Smilde ’94: 0-5

Buinerveen kreeg eveneens een forse nederlaag om de oren. De thuisploeg bleek niet opgewassen tegen Smilde, dat bij rust al met 0-3 leidde. Twee goals van Stefan Klok en een doelpunt van Rik Koers zorgden ervoor dat de gasten al op rozen zaten na een helft spelen. In de tweede helft prikte Koers er nog twee bij en werd het daardoor uiteindelijk 0-5.

Foto’s Regina Korf: Buinerveen – Smilde ’94

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer komt tekort tegen koploper Siddeburen

Alteveer heeft op bezoek bij lijstaanvoerder Siddeburen niet voor een stunt kunnen zorgen. Met ...

Gasselternijveen verslaat PJC

Gasselternijveen won van PJC en blijft in de race voor nacompetitie.