Stadskanaal laat zege glippen tegen Stadspark

Stadskanaal liet dure punten liggen tegen Stadspark en speelde uiteindelijk gelijk.

Foto Stoffer Bakker, de 2-1 van Stadskanaal is in de maak.

Stadskanaal heeft zichzelf zondag in de thuiswedstrijd tegen Stadspark een slechte dienst bewezen door met 2-2 gelijk te spelen. De Knoalsters leken op de winst af te stevenen, maar lieten die in de slotminuten glippen. Bovendien miste Stadskanaal ook nog twee strafschoppen.

Doe ook mee met de FC Kanaalstreek WK-Pool en speel mee om de prijzen!

In een open wedstrijd waren er aan beide kanten genoeg kansen te noteren. Stadskanaal sloeg na een half uur spelen als eerste toe deze middag via Leon Bos, al had het daarvoor aan beide kanten al raak kunnen zijn. De thuisploeg die goed was begonnen aan de wedstrijd miste een strafschop en Stadspark-spits Tel zag zijn kopbal knap gepakt worden door Stadskanaal-doelman Geerlings. Kansen bleven er over en weer, maar de gelijkmaker kwam voor rust nog op het scorebord via Jasper de Vries.

Deksel op de neus voor Stadskanaal

Ook in de tweede helft bleef het een open wedstrijd met kansen aan beide zijden. Toch bleef het lang 1-1, maar leek Stadskanaal in de tachtigste minuut van de wedstrijd de ideale mogelijkheid te krijgen op de voorsprong. Voor de tweede maal kregen de Knoalsters een strafschop, maar Bos kon ook dit buitenkansje niet ontfermen. Vijf minuten later was het alsnog raak voor Stadskanaal via Dennis Vijfschaft die scoorde uit een vrije trap. De vreugde was groot aan de kant van de thuisploeg, dat de overwinning voor het grijpen had. In de slotminuten kreeg Stadskanaal alsnog het deksel op de neus. Michel Boonstra knalde een vrije trap via de paal binnen en dompelde Stadskanaal zo alsnog in rouw.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Stadspark

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal maakt gehakt van Titan

Stadskanaal heeft in de Kanaalstreek-derby tegen Titan een klinkende 7-0 zege geboekt. De Nieuw-Weerdingers ...

Sellingen start competitie met overwinning op SVV ’04

Een prima start voor Sellingen, dat drie punten overhield aan het bezoek bij SVV ...