Onstwedder Boys met ruime cijfers langs BSVV

Onstwedder Boys boekte een ruime overwinning op BSVV en blijft daardoor bovenin meedraaien in de zaterdag vierde klasse D.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag een ruime overwinning geboekt op laagvlieger BSVV. Na een 1-0 ruststand zegevierde de ploeg van Guus Zantinga uiteindelijk met 5-0. Onstwedder Boys blijft daardoor bovenin meedraaien in de zaterdag vierde klasse D.

Rommelige eerste helft

In de eerste helft leek het er nog niet op dat de Boys deze middag een ruime overwinning zouden gaan boeken. De thuisploeg en BSVV maakten er een rommelige eerste 45 minuten van. Weinig kansen en veel fouten aan beide zijden. De kansen waren dan ook spaarzaam. Kansjes waren er wel voor Gerko Scheper en Sem Nieuwenhuis, maar BSVV-doelman Melvin van den Broek stond zijn mannetje. De gasten deden pas na een half uur spelen van zich spreken via Kaji Mohammed, maar zijn poging verdween naast de goal. Toch lukte het de thuisploeg vlak voor rust nog om de ban te breken. Via een benutte strafschop van Gerwin de Wijk ging Onstwedde met een voorsprong aan de thee.

Ruime overwinning Onstwedder Boys

In de tweede helft was het Onstwedde dat de boventoon voerde en dat leidde in de 65e minuut tot de 2-0 van Scheper, die raak kopte uit een corner. BSVV zocht vervolgens naar de aansluitingstreffer, maar doelman Rein Koudstaal  trad tweemaal handelend op. Een kwartier voor tijd gooiden de Boys de wedstrijd definitief in het slot. Scheper maakte zijn tweede uit een voorzet van Sterenborg. In de slotminuten liep de thuisploeg nog verder uit naar een ruime 5-0 overwinning via Nieuwenhuis en Sterenborg.

Onstwedder Boys blijft door de zege zicht houden op de koppositie. Met 16 punten uit 7 wedstrijden staat het 2 punten achter op koplopper FC Assen, dat wel een westrijd meer heeft gespeeld.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC doet zichzelf tekort in Witteveen

GKC is ook in de tweede wedstrijd na de winterstop niet tot een resultaat ...

De Treffer ’16 verliest nipt van Weiteveense Boys

De Treffer '16 kon net geen resultaat eruit slepen tegen Weiteveense Boys.

Overzicht zondag 1e klasse F: WVV wint streekderby, SVBO gestaakt

WVV wist de streekderby tegen Noordster te winnen, SVBO zag zijn wedstrijd gestaakt worden.