Samenvatting: Hoogeveen eenvoudig langs Borger

Borger kon zaterdag geen vuist maken tegen het hoger geklasseerde Hoogeveen.

Foto VV Hoogeveen, Hoogeveen-aanvaller Kevin Kerssies in duel met Borger-verdediger Tim Edens.

Borger kon zaterdagmiddag op bezoek bij Hoogeveen geen potten breken. De groenhemden hadden met name in de eerste helft weinig te vertellen en zag de thuisploeg tot tweemaal toe scoren uit spelhervattingen. Beide keren was Eduard Kobes de doelpuntenmaker. In de tweede helft bood Borger wel beter partij, maar kon het ook niet echt een vuist maken. Hoogeveen scoorde nogmaals in de tweede helft en wederom gebeurde dat uit een spelhervatting. Sander van Veen bepaalde de eindstand met een kopbal op 3-0. Hoogeveen TV maakte een samenvatting van het duel.

Samenvatting: Hoogeveen – Borger