Buinerveen onderuit bij KSC

Buinerveen ging nipt onderuit op bezoek bij KSC.

Foto Regina Korf, duel uit de wedstrijd tussen KSC en Buinerveen, die nipt in het voordeel van de thuisploeg uitviel.

Buinerveen heeft het belangrijke kelderduel tegen KSC met 3-2 verloren. De ploeg uit Schoonoord leidde bij rust met 2-0, maar Buinerveen kwam goed terug in de tweede helft. Ondanks dat men de gelijkmaker op het scorebord wist te krijgen, ging KSC er uiteindelijk met een 3-2 overwinning aan de haal.

Voor beide ploegen was het een belangrijk duel gezien de stand op de ranglijst. Buinerveen kon bij een zege KSC op zes punten zetten, terwijl de Schoonoorders bij een zege langszij konden komen. Dat besef leek ook aanwezig bij de thuisploeg, dat in de eerste helft beter voor de dag kwam. Na een kwartier spelen leidde dat ook tot de 1-0 voorsprong, die van de voet van Jelger Schepers kwam. Die voorsprong werd in de eerste helft verdubbeld door Pascal Scholtens.

Na de pauze kwamen de mannen van Buinerveen-trainer Willy Kral beter uit de kleedkamer en dat zorgde voor de aansluitingstreffer van Jay van der Hooft. Buinerveen drukte vervolgens door en kwam op gelijke hoogte via Kevin Koerts, die een hoekschop binnen werkte. Daarna was het toch weer de beurt aan KSC, dat opnieuw op voorsprong wist te komen. Schepers bediende Martijn Tancius, die van dichtbij kon binnen tikken en daarmee de 3-2 aantekende. Daar zou het ook bij blijven, waardoor KSC drie belangrijke punten pakte en Buinerveen met lege handen achter bleef.

Foto’s Regina Korf: KSC – Buinerveen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Titan – Zwartemeer

De return van het tweeluik tussen derdeklasser Titan en tweedeklasser Zwartemeer had iets meer ...

Borger laat Wolvega kansloos met monsterscore

Wie vooraf dacht dat de wedstrijd tussen Borger en Wolvega wel eens een boeiende ...