Overzicht zaterdag 5e klasse F: Top-3 maakt geen fout

De top-3 in de zaterdag 5e klasse F maakten geen fout en wonnen allemaal.

SC Scheemda – Wagenborger Boys: 3-1

Scheemda heeft de thuiswedstrijd tegen Wagenborger Boys in een 3-1 overwinning weten om te zetten. Marvin Ab opende na een kwartier spelen scoren, waarna het duel lang van doelpunten verstoken bleef. Pas diep in de tweede helft stelde Scheemda de zege veilig via Danny Blaauw en Jarik Bleeker. Roy Poker deed vervolgens nog wat terug voor de bezoekers.

Westerlee – VVS Oostwold: 0-3

Ook de nummer twee van de ranglijst, VVS Oostwold, maakte zaterdag geen fout op bezoek Westerlee. De overwinning kwam pas in de tweede helft tot stand, nadat beide ploegen elkaar in de eerste helft in evenwicht wisten te houden. Rene Dijkstershuis brak de ban voor de bezoekers, waarna Leon Boer de marge verdubbelde. In de slotfase maakte Lars Eggens er nog 0-3 van.

Damacota – SETA: 2-4

Ook SETA pakte de volle buit op bezoek bij Damacota. De thuisploeg stond slechts twee punten achter SETA voorafgaand aan de wedstrijd, dus men was vooraf gewaarschuwd voor een lastige middag. Het waren de bezoekers die op voorsprong kwamen via Jos de Boer, maar Damacota maakte voor rust nog gelijk via Aaron Meijerhof. In de tweede helft maakten de routiniers van SETA het verschil voor de ploeg uit Musselkanaal. Aanvoerder Denny Feiken prikte er twee binnen, terwijl ook Jeroen Buurke zich op het scoreformulier zette. Rodney Meijer maakt de score voor Damacota nog wat dragelijker: 2-4.

Muntendam – BATO: 4-5

De wedstrijd tussen Muntendam en BATO was een waar spektakelstuk. De Winschoters leken een simpele overwinning te gaan boeken na een 1-4 voorsprong bij rust. Na de pauze kwam Muntendam echter knap terug in de wedstrijd en werd het met 3-4 nog zelfs even spannend. BATO vergrootte de marge echter weer naar twee, maar Muntendam kwam ook nog weer terug tot 4-5. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven. Quincy Gall scoorde maar liefst vier keer namens de thuisploeg. Aan de kant van BATO was Sem Dargel tweemaal trefzeker, Roy Zweep, Jesper Brouwer en Timo Hilverts namen de andere goals voor hun rekening.

Meedhuizen – Meeden: 0-1

Meeden boekte een minimale overwinning op Meedhuizen. De gasten hadden aan een doelpunt genoeg om de drie punten mee te nemen. Martijn Niemeijer kroonde zich tot matchwinner, waardoor Meeden naar de 5e plaats op de ranglijst steeg in 5F.

Oldambtster Boys – ZNC: 0-5

ZNC kende een makkelijke middag op bezoek bij hekkensluiter Oldambtster Boys. De bezoekers waren een maatje te groot voor de thuisploeg en wonnen met 0-5. Sven Niemeijer noteerde een hattrick en was daarmee de man van de wedstrijd. Ook Rodi Bosgraaf en Tom van Dijk scoorden voor de bezoekers.

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS onderuit tegen De Heracliden

SJS heeft de uitwedstrijd tegen De Heracliden verloren. In Uithuizermeeden gingen de Knoalsters met ...

Valthermond zakt tegen ASVB volledig door het ijs

Valthermond ging op eigen veld verrassend onderuit tegen ASVB en dat was voor de ...

Ter Apel en Alteveer vermaken het publiek

Alteveer speelde vanmiddag in een aantrekkelijke wedstrijd haar laatste thuisduel van dit seizoen en ...