GKC krijgt deksel op de neus tegen HHCombi

GKC ging in eigen huis onderuit tegen HHCombi

Op zondag 27 november stond de wedstrijd tussen GKC en HHCombi op het programma. Gezien de ranglijst een wedstrijd die GKC moest winnen om bovenin mee te blijven draaien. Echter waren het de gasten die vandaag drie punten aan het totaal mochten toevoegen.

Eerste helft voor GKC

Op een net opgeknapt sportpark Hoogte der Heide was GKC de eerste helft de bovenliggende partij. Er werd relatief makkelijk onder de druk van HHCombi uitgespeeld, dit resulteerde ook in de nodige kansen voor de gastheren. De score werd deze middag al vroeg geopend, Sander Niemeijer wist een afgeslagen bal in het doel te werken na een goede voorzet van Kolp. Zo leek het een leuke middag te worden voor de Gasselte Kostvlies Combinatie. GKC had de touwtjes goed in handen, maar vergat de score verder uit te breiden en de wedstrijd in het slot te gooien. Later deze middag werd duidelijk dat het missen van de kansen de gastheren uiteindelijk duur zou komen te staan. Op een vrije trap en enkele corners na wist HHCombi vrijwel geen gevaar te stichten in het eerste bedrijf. GKC ging met een 1-0 voorsprong aan de thee.

HHCombi komt goed uit de kleedkamer

De tweede helft was compleet anders dan de eerste. Het eerste kwartier na rust was volledig voor de gasten. GKC had moeite met het felle spel van HHCombi, het voetbal van de eerste helft was in het tweede bedrijf zo goed als niet terug te zien. In minuut 63 kwam HHCombi op gelijke hoogte nadat een corner ietwat gelukkig werd verlengd en zodoende achter doelman De Vries in het net werd gewerkt. GKC leek de weg helemaal kwijt te zijn, het probeerde wel te voetballen maar het wilde niet lukken. Zondag verloor de bal op het middenveld, waardoor HHCombi met een flitsende counter in minuut 66 de 1-2 op het scorebord kon zetten. Na de 1-2 begon GKC weer wat beter in het eigen spel te komen. GKC drong aan, zoekend naar de gelijkmaker. Er werden ook enkele kansen gecreëerd, maar succesvol wist GKC niet te worden. Het vizier van de thuisploeg stond duidelijk niet op scherp deze middag, dit in combinatie met een fanatieke vlaggenist van de gasten zorgde voor een moeizaam slot van de wedstrijd. Zondag wist zijn ploeg met een puike kopbal, na een perfect afgemeten voorzet van Niemeijer, weer naast HHCombi te zetten in minuut 83.

Terug bij af

Twee minuten later was GKC alweer terug bij af, HHCombi viel gelijk na de gelijkmaker aan en verraste GKC met een snelle aanval: 2-3. GKC ging opnieuw op zoek naar de gelijkmaker, maar deze viel niet. GKC leek nog een keer gevaarlijk te worden, Zondag werd hard onderuit gehaald op het randje van de vijandelijke zestienmeter. Waar zowel spelers van GKC als HHCombi dachten aan een vrije trap voor de thuisploeg besloot de leidsman geen vrije trap toe te kennen, maar de wedstrijd af te fluiten.

Volgend weekend mag GKC op zoek naar eerherstel. Het gaat op bezoek bij het goed presterende JVV, een lastige klus voor de geelhemden.

Opstelling VV GKC: De Vries, Lubbers, Hogenboom, Van der Weide, Van het Hof, Korthuis, Schuiling (C), Zondag, Niemeijer, Kolp, Weishaupt

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 in zwaar weer

Na een goede serie wedstrijden gloorde er voor Ter Apel ’96 hoop aan de ...

HOC zet Akkrum opzij en promoveert naar 2e klasse

HOC zette Akkrum relatief eenvoudig opzij en behaalde promotie naar de 2e klasse.

Alteveer laat zege uit handen glippen tegen Valther Boys

Alteveer leek op weg naar de overwinning, maar kreeg het deksel op de neus ...