Titan en Erica delen de punten

Titan moest tot tweemaal een achterstand goedmaken tegen Erica en hield uiteindelijk een punt over aan het duel.

Op het druilerige sportpark in Nieuw-Weerdinge ontving Titan de gasten uit Erica. Beide ploegen waren bezig aan een goede reeks. Titan wist gedurende de wedstrijd tot twee keer toe een achterstand weg te werken en daardoor eindigde de wedstrijd in 2-2. Hierdoor behouden beide ploegen, mede dankzij de resultaten op de andere velden, enigszins aansluiting bij de bovenste plekken.

Betere start Erica

De gasten uit Erica begonnen beduidend beter aan de wedstrijd en troffen al snel doel. Kjeld Huls stak Dennis Fecken weg en hij rondde beheerst af: 0-1. SC Erica leek door te willen drukken en daar kreeg het ook kansen voor. Roy Lit zag zijn afstandsschot gekeerd worden door Remon Poede en Dennis Fecken claimde een strafschop toen hij een voorzet van Pelle de Vries net niet kon promoveren tot doelpunt. Ondanks dat Titan hier in de beginfase weinig tegenover wist te zetten leek het na een kwart wedstrijd wel langszij te kunnen komen. Jos Smidt legde een boogbal achter de defensie en Harm Jan Moesker was attent. Hij leek de trekker over te kunnen halen, maar werd naar de grond gewerkt door Roy Lit. Scheidsrechter Veltmaat beoordeelde het als fopduik en gaf een vrije trap aan Erica. Titan groeide vanaf dat moment wel in de wedstrijd en werd ook steeds gevaarlijker en kwam zelfs tot scoren. Een voorzet van Mike Oosting werd verlengd door Nick Katoen en kon daardoor binnengekopt worden door Patrick Luiten, maar de grensrechter had buitenspel geconstateerd.

Titan in de achtervolging

Na de rust trok Titan deze lijn door en ging het op zoek naar de gelijkmaker. Na een vlot lopende aanval viel deze gelijkmaker ook. Mike Mensen gaf voor op Patrick Luiten en hij kopte de bal via de binnenkant van de paal binnen: 1-1. De gelijke stand was echter van korte duur. Dennis Fecken kreeg vanuit de kluts de bal voor zijn voeten en hij behield het overzicht en gaf Jori Ebbinge de bal voor het intikken: 1-2. Titan kon wederom op zoek naar de gelijkmaker en ditmaal viel die ook vrij snel. Een indraaiende corner van Rick Hendriks werd in de winkelhaak gekopt door een verdediger: 2-2. Erica had in de slotfase weer de overhand en leek op jacht naar de winnende treffer, maar deze viel niet meer. Beide teams schieten niet echt veel op met het gelijkspel. Volgende week speelt Titan uit tegen Nieuw-Buinen. SC Erica ontvangt dan FC Ter Apel’96.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal verliest van effectiever ASVB

ASVB ging een stuk effectiever om met de kansen dan Stadskanaal en hield mede ...

Slim Sellingen boekt ruime overwinning

Aanpikken of afhaken. Dat was de inzet voor Sellingen in de ontmoeting met Wedde. ...