Overzicht zondag 2e klasse L: Stadskanaal en Musselkanaal onderuit

Stadskanaal en Musselkanaal gingen onderuit, WKE boekte een zege.

Foto Stoffer Bakker, Jeffrey Bakker was trefzeker voor Stadskanaal, maar dat was niet genoeg voor de overwinning.

Stadskanaal – Annen: 1-2

Stadskanaal beleeft een moeizame eerste seizoenshelft. De Knoalsters gingen ook thuis tegen Annen met 1-2 onderuit. In de eerste helft kwam de thuisploeg op slag van rust op een 0-1 achterstand. Uit een corner kon Jan Jaap Mulder ongehinderd de 0-1 binnen koppen. Na rust kwam Stadskanaal Stadskanaal een dik kwartier voor tijd op gelijke hoogte via Jeffrey Bakker. Lang kon de blauw-witten niet genieten van de voorsprong. Een paar minuten later was het opnieuw Mulder die scoorde voor Annen: 1-2. Stadskanaal probeerde daarna nog wel de gelijkmaker te forceren, maar die kwam niet meer op het scorebord.

Foto’s Stoffer Bakker: Stadskanaal – Annen

SC Stadspark – Musselkanaal: 5-0

Musselkanaal beleefde een vervelende middag op bezoek bij Stadspark. Het lager geklasseerde Stadspark schoot uit de startblokken en stond na een paar minuten spelen al op een 1-0 voorsprong via Michel Boonstra. Diezelfde Boonstra bleek de grootste handenbinder voor Musselkanaal deze middag. De aanvaller maakte na een half uur spelen ook de 2-0. Dat was tevens de ruststand, waarna Stadspark snel na rust de wedstrijd in het slot gooide via Jasper de Vries. Stadpark liep vervolgens via De Vries en Boonstra nog uit naar een ruime 5-0 overwinning en verkleinde zo het gat met Musselkanaal naar drie punten.

Forward – WKE ’16: 0-2

WKE profiteerde met de zege op Forward optimaal van het puntenverlies van Helpman en Sellingen. Op bezoek bij de Stadjers zorgde Henk Bakker voor de 0-1 voorsprong voor rust. Na de pauze maakte Harold Wolters 0-2, wat tevens ook de eindstand was. WKE naderde door de overwinning Forward op twee punten en zag Helpman en Sellingen gelijkspelen, waardoor ook de nummers twee en vier weer binnen handbereik zijn.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ongelukkig GKC onderuit bij De Treffer

GKC heeft haar huid duur verkocht tegen het hoger geklasseerde De Treffer '16. De ...

Slechte beurt voor Musselkanaal

Pijnlijk, dat was het voor de Musselkanaal-aanhang in de tweede helft. Het team van ...

Bareveld verliest ook van BNC

Bareveld verkocht de huid duur tegen BNC, maar verloor uiteindelijk wel van de promovendus.