Overzicht zondag 2e klasse K: Musselkanaal doet goede zaken tegen ASVB

Musselkanaal deed goede zaken in de zondag 2e klasse K, ook Sellingen en WKE wisten te winnen.

Foto Rianne van der Laan, HOVC-aanvoerder Gertjan Spijker scoorde voor zijn ploeg, maar het bleek niet genoeg. Peize bleek met 1-3 te sterk.

Musselkanaal – ASVB: 3-2

Musselkanaal heeft goede zaken in de zondag 2e klasse met een 3-2 overwinning op ASVB. De manschappen van trainer Wessel Woortman bouwen daarmee de voorsprong op De Witte Muizen uit naar zes punten. Hoewel Musselkanaal in de eerste helft op een 0-1 achterstand kwam door een goal van Jesper Bruins, zette men de zaken in de tweede helft recht. Via Jordy Oost, Niels Becker en Ike Kremer rolde er uiteindelijk een 3-2 overwinning uit de bus, ook omdat Bruins nogmaals scoorde voor ASVB.

Noordster – Sellingen: 1-3

Sellingen maakte geen fout op bezoek bij laagvlieger Noordster. Via Ian de Vrieze nam het al snel een 0-1 voorsprong, waarna Noordster nog wel op gelijke hoogte wist te komen via Irfan Jukovic. Machiel Buining zorgde ervoor dat Sellingen toch met een voorsprong aan de thee ging. In de tweede helft besliste Corné Prins definitief het treffen: 1-3.

Annen – Forward: 1-1

Het subtopduel tussen Annen en Forward leverde geen winnaar op. Pepijn Knol maakte in de tweede helft de gelijkmaker, nadat Brian Magnus Forward al vroeg in de eerste helft op voorsprong had gezet.

WKE ’16 – SC Stadspark: 3-0

WKE boekte een regelmatige overwinning op SC Stadspark. Harold Wolters zette de Emmenaren al snel op een 1-0 voorsprong. Henk Bakker verdubbelde marge voor rust. Na de pauze was Wolters nogmaals trefzeker en bepaalde hij de eindstand op 3-0.

HOVC – Peize: 1-3

HOVC heeft een aantal mindere weken achter de rug en ging ook thuis tegen Peize onderuit. Van de laatste vier wedstrijden speelde het een gelijk en verloor het er drie. Ook Peize ging er met drie punten vandoor. Maurijn Timmer was beslissend voor de bezoekers, hij scoorde tweemaal voor rust. Na de pauze kon HOVC die achterstand niet meer ombuigen al scoorde het nog wel via Gertjan Spijker. Joppe van Leeuwen deed dat ook voor Peize, waardoor het in 1-3 eindigde.

Foto’s Rianne van der Laan: HOVC – Peize

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Pekelder Boys verre van veilig

Handhaving voor Pekelder Boys lijkt tot stand te moeten komen via een dubbele ontmoeting ...

Westerwolde revancheert zich tegen Eenrum

Westerwolde heeft zich op een prima manier gerevancheerd op de smadelijke nederlaag aan het ...

Ter Apel kan koploper Asser Boys niet verrassen

Het zo verrassend goed presterende Ter Apel ’96 is er niet in geslaagd om ...