Onstwedder Boys pakt in slotminuten zege in topper tegen FC Assen

Onstwedder Boys deed uitstekende zaken door de topper tegen FC Assen te winnen. Daardoor is het nu gedeeld koploper.

Onstwedder Boys heeft zaterdagmiddag in Assen een belangrijke overwinning behaald. Gemakkelijk ging het niet, maar de laatste wedstrijd voor de winterstop werd met 3-2 gewonnen van concurrent FC Assen. Hierdoor staat Onstwedder Boys samen met RWF op kop in de vierde klasse D.

FC Assen maakt de laatste weken een moeilijke periode door. Vorige week werd thuis met 2-1 van RWF verloren en ook vandaag ging Onstwedder Boys met drie punten terug naar huis. De ploeg uit Onstwedde besliste kort voor tijd de wedstrijd dankzij een goal van Jarno Sterenborg.

Al na zes minuten spelen komt FC Assen op voorsprong. Een afstandsschot kan door Rein Koudstaal maar half verwerkt worden, waarna Sander van der Wal in de rebound kan scoren. Na twintig minuten spelen komen de Boys op gelijke hoogte. Jarno Sterenborg brengt Rutgert Tipker in stelling, die de bal over de keeper in het doel schiet. Voor rust is het echter de thuisclub die opnieuw op voorsprong komt. Een schot van Ramon Veenstra wordt door Gerben Meems ongelukkig van richting veranderd en verdwijnt in het doel van Onstwedder Boys: 2-1.

Het volledige verslag is hier te lezen: FC Assen – Onstwedder Boys

Bron: Onstwedde.info