Richard Streuding en Westerwolde verlengen contract

Westerwolde en Richard Streuding verlengen de samenwerking.

Momenteel is Richard Streuding voor het derde seizoen actief als hoofdtrainer van de v.v. Westerwolde in Vlagtwedde. In afstemming met de selectiespelers en hun begeleiding heeft het hoofdbestuur van de vereniging besloten het contract in ieder geval nog met één jaar te verlengen, zodat Streuding ook in het seizoen 2023/2024 op De Barlage actief zal zijn. Het bestuur, de trainer en de spelers zijn zeer tevreden over de huidige samenwerking en zien dan ook uit naar de verdere ontwikkeling van het prestatievoetbal binnen de vereniging. Bijkomend aspect is dat Streuding diverse jeugdspelers van de JO17 nu al laat deelnemen aan de training van de selectie, zodat zij al vast kunnen wennen aan het seniorenvoetbal.

Donderdagavond 15 december werd tijdens de “Snerttraining” met een kleine toespraak en een ferme handdruk wereldkundig gemaakt dat Streuding ook na dit seizoen nog minimaal een jaar voor de groep zal staan in Vlagtwedde.

GEZELLIGE EN GOED BEZOCHTE SNERTTRAINING V.V. WESTERWOLDE

Als afsluiting van de trainingen in het kalenderjaar 2022 organiseerde de activiteitencommissie van de v.v. Westerwolde in nauwe samenwerking met de begeleiding van de selectie, de overige leiders en het hoofdbestuur na lange tijd weer een snerttraining. Al vele jaren heeft deze training, die altijd afgewerkt wordt in de vorm van een onderling toernooitje, een vaste plaats op de agenda binnen de vereniging. Helaas kon de snerttraining om de voor een ieder bekende reden de afgelopen twee jaar geen doorgang vinden. Des te meer was het dan ook prettig te constateren dat er totaal 41 personen op deze training afkwamen. Hierbij viel op dat er een grote afvaardiging was van de beide JO17-elftallen. Verdeeld over vijf teams werd er op een half veld wedstrijdjes van acht tegen acht gespeeld, waarbij het niet spelende team voor de spelleider zorgde. Nadat alle teams hun vier wedstrijden hadden afgewerkt kon de eindstand worden opgemaakt. De spelers van het winnende team kregen dan ook na afloop de welverdiende consumptiebon toebedeeld.

Naderhand was er in de kantine voor iedereen – ook de niet-voetballers – de overheerlijke snert met roggebrood gemaakt door Henk Hebers van ’t Oal Kroegie in Bourtange. Al met al was het een erg geslaagde afsluiting van het jaar 2022, te meer daar tijdens het toernooi bekend werd gemaakt dat de vereniging het contract met hoofdtrainer Richard Streuding met een jaar heeft verlengd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SC Stadskanaal KAMPIOEN!

SC Stadskanaal is door zelf te winnen van Schoonebeek én het puntverlies van Gieten tegen Valther ...

Borger traint in Albufeira

Borger, uitkomend in de derde klasse D van het zaterdagvoetbal, werkt momenteel een trainingskamp ...