Vacature: Sellingen zoekt hoofdtrainer voor seizoen 2023/2024

Sellingen is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer.

Voetbalvereniging Sellingen, momenteel uitkomend in de 2e klasse van het zondagvoetbal, is voor het seizoen 2023/2024 op zoek naar een enthousiaste en ambitieuze trainer voor het 1e elftal.  

De club

Onze voetbalclub heeft een jeugdafdeling, een seniorenafdeling en een damesteam. Naast het feit dat er een fijne cultuur heerst binnen de club, beschikt de club daarnaast ook over een grote groep vrijwilligers en een prachtige accommodatie. Het 1e elftal kent verder een grote supportersschare, die vaak meereist richting uitwedstrijden.  

Wie zoeken wij?

De hoofdtrainer zal de trainingen van de A-selectie op de dinsdag- en vrijdagavond verzorgen en het eerste elftal coachen op zondag. De te benoemen trainer is in het bezit van het vereiste diploma (UEFA B/TC-2) en is in staat en bereid om de jonge groep spelers beter te maken en het team verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?  

Sellingen beschikt over zeer goede trainingsfaciliteiten (grasveld en gravelveld voorzien van een lichtinstallatie) en tevens is het hoofdveld voorzien van wedstrijdverlichting. Meer informatie kunt u vinden op de website (www.vvsellingen.nl). Daarnaast bieden wij natuurlijk een passende vergoeding.

Meer informatie of reageren?

Heeft u vragen, neem dan bij voorkeur per email contact op via: arne.tammenga@outlook.com (tel. 06-41275941). Sollicitatie met CV kunnen zowel schriftelijk als per e-mail tot en met 5 januari 2023 worden verzonden aan:

Sellingen,

A.Tammenga

p/a Veltkeweg 6

9551 CH Sellingen

e-mailadres: arne.tammenga@outlook.com

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Raymond Duitscher Toernooi zoekt deelnemers

Net als in voorgaande jaren wordt in Nieuw-Weerdinge ook dit jaar weer het Raymond ...

De Treffer ’16: brief aan de Koning

Tijdens de Koningsspelen hebben jeugdleden van De Treffer '16 brieven geschreven aan Koning Willem-Alexander. ...

TransferTalk: Jongensdroom in vervulling

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...