Sellingen wint Algarve Cup

Sellingen is zaterdag de winnaar geworden van de Algarve Cup.

Voetbalvereniging Sellingen heeft zaterdag in het Portugese Albufeira beslag gelegd op de Algarve Cup. De Sellingers streden samen met SV Borger, WKE ’16 en HSSC ’61 om de bokaal. De zondag tweedeklasser wist driemaal te winnen. HSSC ’61 werd met 1-0 verslagen, waarna WKE met 2-0 aan de kant werd geschoven. In de slotwedstrijd werd Borger met 3-0 verslagen, waardoor Sellingen zich tot winnaar kroonde van de Algarve Cup. Borger en WKE ’16 speelden in hun onderlinge wedstrijd met 0-0 gelijk. Ook tegen HSSC bleef Borger steken op een gelijkspel (1-1), waardoor het na twee gewonnen edities de bokaal dit jaar aan Sellingen moest laten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stand 5e klasse-09

Overzicht van de stand van de 5e klasse-09 in het vrouwenvoetbal.

Programma oefenwedstrijden dinsdag 18 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die dinsdag op het programma staan.

Stand zondag 2e klasse L

Overzicht van de stand van de zondag 2e klasse L.