Sellingen wint Algarve Cup

Sellingen is zaterdag de winnaar geworden van de Algarve Cup.

Voetbalvereniging Sellingen heeft zaterdag in het Portugese Albufeira beslag gelegd op de Algarve Cup. De Sellingers streden samen met SV Borger, WKE ’16 en HSSC ’61 om de bokaal. De zondag tweedeklasser wist driemaal te winnen. HSSC ’61 werd met 1-0 verslagen, waarna WKE met 2-0 aan de kant werd geschoven. In de slotwedstrijd werd Borger met 3-0 verslagen, waardoor Sellingen zich tot winnaar kroonde van de Algarve Cup. Borger en WKE ’16 speelden in hun onderlinge wedstrijd met 0-0 gelijk. Ook tegen HSSC bleef Borger steken op een gelijkspel (1-1), waardoor het na twee gewonnen edities de bokaal dit jaar aan Sellingen moest laten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma oefenwedstrijden dinsdag 23 augustus

Overzicht van de oefenwedstrijden die dinsdag 23 augustus op het programma staan.

Oefenduels 24 augustus

Overzicht van de oefenduels die vandaag gespeeld worden.

Programma vrouwenvoetbal zaterdag 21 september

Overzicht van de wedstrijden die in het vrouwenvoetbal op het programma staan.