Onstwedder Boys stelt Harold Molanus aan als nieuwe hoofdtrainer

Onstwedder Boys heeft een nieuwe hoofdtrainer aangesteld voor het seizoen 2023/2024.

Foto VV Onstwedder Boys, Harold Molanus tekent het contract in het bijzijn van Onstwedder Boys-voorzitter René Jonker

Harold Molanus is met ingang van het nieuwe seizoen 2023/2024 de nieuwe hoofdtrainer van Onstwedder Boys. Daarmee wordt Molanus de opvolger van Guus Zantinga, die na het huidige seizoen vertrekt bij de zaterdag vierdeklasser.

Molanus kende een rijk verleden als voetballer in Oost-Groningen, waarbij hij onder andere voetbalde voor Bellingwolde, Wedde, ASVB en SC Stadskanaal. De 52-jarige Molanus was na zijn voetbalcarrière ook actief als hoofdtrainer bij ASVB, Wedde, Bellingwolde en BATO. Onstwedder Boys is blij met het aantrekken van de ervaren Molanus en hoopt op een succesvolle samenwerking met de oefenmeester, die een eenjarig contract heeft getekend.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like