Meeden verlengt contract met Jaap Veldhuis

Meeden en Jaap Veldhuis zijn ook volgend seizoen aan elkaar verbonden.

Jaap Veldhuis is ook in het seizoen 2023/2024 hoofdtrainer bij zaterdag vijfdeklasser Meeden. De Groninger, bezig aan zijn eerste seizoen aan De Bouwte, kwam dit deze week overeen met Meeden. Beide partijen zijn zeer content met deze verlenging voor een jaar. Meeden en Veldhuis hopen de goede lijn door te kunnen trekken in de tweede seizoenhelft en in het nieuwe seizoen. Veldhuis was eerder trainer bij onder meer Muntendam, Heiligerlee en Wildervank. Meeden staat op dit moment na 10 wedstrijden, met 18 punten, op plaats 6 in de 5e klasse F. Met nog uitzicht op plaats 4, dat mogelijk aan het eind van het seizoen nacompetitie oplevert.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website