Buinerveen verliest van Wijster

Buinerveen ging thuis onderuit tegen Wijster.

Foto Regina Korf, Buinerveen ging thuis met 0-3 onderuit tegen Wijster.

Buinerveen was in eigen huis niet opgewassen tegen Wijster. Bij rust keek de thuisploeg tegen een 0-2 achterstand aan. In de tweede helft werd er pas in de slotminuten weer gescoord, waarmee de eindstand op 0-3 werd bepaald. De wedstrijd werd met name in de tweede helft opgesierd door bijzondere voorvallen. Zo brak Wijster-speler Bart Tjarks zijn pols en schoot bij Jelmer Dolsma de schouder uit de kom. Daarnaast eindigde het duel uiteindelijk in tien tegen tien doordat beide teams door hun wissels heen waren. Onderstaand een fotoverslag van de wedstrijd.

Fotoverslag Regina Korf: Buinerveen – Wijster