Overzicht zondag 4e klasse C: Veelerveen slaat aanval Siddeburen af en pakt periodetitel

Veelerveen pakte de eerste periodetitel in de zondag vierde klasse C.

Foto Jacob Musch, Veelerveen pakte de periodetitel tegen Siddeburen

Siddeburen – Veelerveen: 1-1

Veelerveen heeft beslag weten te leggen op de periodetitel. Daarvoor volstond het 1-1 gelijke spel tegen Siddeburen. De thuisploeg kon ook de periode nog pakken, maar moest dan winnen. Dan zou tevens de koppositie gepakt worden. Siddeburen kwam in een spannende wedstrijd nog wel op voorsprong via Julian Pot, maar Yannick Kruizinga bracht Veelerveen weer langszij. Ondanks kansen aan beide kanten bleef het bij 1-1 en ging de periodetitel naar Veelerveen, dat ook de koppositie behield. Aan de kant van Siddeburen kreeg Ramon Moesker nog de rode kaart.

Foto’s Jacob Musch: Siddeburen – Veelerveen

Wedde – Bellingwolde: 2-1

Wedde boekte eindelijk de eerste zege van de competitie. In de streekderby tegen Bellingwolde bleek het in eigen huis met 2-1 te sterk. Rico van Heumen werd aan de kant van de thuisploeg de man van de wedstrijd. De aanvaller scoorde beide doelpunten.

THOS – Heiligerlee: 2-1

THOS deed uitstekende zaken met de 2-1 overwinning op Heiligerlee. De thuisploeg moest een vroeg goal van Martijn Drent ongedaan maken. Via Youri Bakker en Dave Janssen trok THOS de overwinning over de streep. Daarmee profiteerde THOS optimaal van het gelijke spel tussen Siddeburen en Veelerveen waardoor men als nummer drie nog maar drie punten achterstand heeft op koploper Veelerveen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

EEC geeft GKC een lesje in effectiviteit

Vorig jaar was EEC wellicht de verrassing van de vijfde klasse F, toen het ...

Effectief Nieuw Buinen ruim langs SVBO

Voor Nieuw Buinen-trainer Eric Lippold was het improviseren geblazen in de wedstrijd tegen SVBO. ...