Onstwedder Boys te sterk voor Fit Boys

Onstwedder Boys bleek thuis te sterk voor Fit Boys en blijft daardoor bovenin meedraaien.

Onstwedder Boys heeft goede zaken gedaan in de vierde klasse D door met 3 – 0 te winnen van Fit Boys uit Beilen. Door dit resultaat blijft de ploeg van trainer Guus Zantinga bovenaan staan in de competitie, met één punt voorsprong op RWF. De ploeg uit Friesland won met 4-1 van Wildervank.

Op Sportpark De Boskamp kon onder prima weersomstandigheden worden gevoetbald. Bij de thuisclub was vrijwel iedereen fit. Gerben Meems was vorige week nog geblesseerd afwezig en begon vandaag op de bank, evenals de niet geheel fitte Jarno Sterenborg.

In de openingsfase is Onstwedder Boys vooral gevaarlijk via standaardsituaties. Tot twee keer toe kan de thuisclub op voorsprong komen uit een corner, maar Marcel Paans en Sven Jaegers weten beide van dichtbij niet te scoren. Daarna komt ook Fit Boys beter in de wedstrijd. Een schot van Johan Vriesema gaat net over en een snelle aanval over rechts brengt Lars Hilberts in stelling. Zijn inzet wordt op het laatste moment door Marcel Paans nog geblokkeerd en verwerkt tot corner. Na twintig minuten spelen komt Onstwedder Boys op voorsprong. Harm Visser speelt de bal diep op de snelle Gerko Scheper, die zijn tegenstander te snel af is en ook keeper Niels van der West het nakijken geeft: 1-0.

Lees het volledige wedstrijdverslag via de volgende link: Onstwedder Boys – Fit Boys

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

GKC verliest punten én spelers tegen Weiteveense Boys

GKC zit momenteel in een moeilijke fase. De Gasselters haalden uit de laatste vijf ...

Ter Apel en Alteveer vermaken het publiek

Alteveer speelde vanmiddag in een aantrekkelijke wedstrijd haar laatste thuisduel van dit seizoen en ...