SJS en WVV delen de punten

SJS en WVV hielden elkaar zaterdag in evenwicht.

Na de smadelijke nederlaag tegen CSVC van vorige week nog in het achterhoofd moest en zou SJS zich herstellen. WVV kwam op bezoek en op het kunstgras aan de Julianastraat kregen de toeschouwers een vermakelijk duel voorgeschoteld. Beide ploegen waren aan elkaar gewaagd en het gelijke spel (2-2) was uiteindelijk een goede afspiegeling van de onderlinge krachtsverhoudingen.

SJS schoot daadwerkelijk uit de startblokken, want al in de eerste minuut kwam het op voorsprong. WVV had de bal nog maar nauwelijks geraakt of het was Gerwin Heidema, die opdook voor de Winschoter-doelman en beheerst de openingstreffer voor zijn rekening nam, 1-0. Het was alweer zijn 11e doelpunt van het seizoen en een kick-start voor de Knoalsters.

Echter, de kampioen van vorig seizoen is een geduchte tegenstander en heeft kwaliteit genoeg in de ploeg om SJS het wederom lastig te maken. Dat bleek al vrij snel naar de snelle voorsprong, want binnen vijf minuten na de Knoalster treffer moest doelman De Jonge al twee keer handelend optreden om de gelijkmaker te voorkomen. Hij deed dit met verve door een kopbal en afstandsschot uit zijn doel te ranselen. WVV bleef gevaarlijk door met name hoekschoppen en de 5e leidde de gelijkmaker in. In de 25e minuut werd de bal weer strak voor het doel geslingerd en ditmaal was Mollema alert om de bal het laatste zetje te geven, 1-1.

De wedstrijd lag helemaal open en beide partijen gingen vol voor de overwinning. Het was Kelvin Oosting, die in de 28e minuut de 2-1 had moeten maken, maar hij faalde oog-in-oog met de doelman. Kort vóór het rustsignaal kwam WVV nog gevaarlijk dichtbij een tweede treffer, maar Mollema schoot op de paal. En zo zochten beide partijen de kleedkamers op met een 1-1 tussenstand.

Het volledige verslag is te lezen via de volgende link: SJS – WVV

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieten brengt Stadskanaal ten val

Gieten heeft donderdagavond onder toeziend oog van ruim 300 toeschouwers een huzarenstukje uitgehaald door de ...

Titan verslaat KSC

Titan kende een lastige beginfase tegen KSC, maar boekte uiteindelijk een degelijke overwinning.