Thijs Over schiet Titan langs Sleen

Titan boekte een nipte overwinning op Sleen.

Na de nederlaag van vorige week tegen Schoonebeek kregen de rood-witten deze zondag op bezoek bij Sleen de kans zich te herpakken. In een meer spannende dan goede wedstrijd trok de ploeg van Henri Goeree ditmaal wel aan het langste einde: 0-1.

De wedstrijd had geen tijd nodig om op gang te komen en het waren de bezoekers die al snel gevaarlijk werden via Tim Kollmer. Het waren ook de bezoekers die al vroeg in de wedstrijd de leiding namen. Een lange bal van Nick Katoen werd door Harm Jan Moesker klaar gelegd voor Thijs Over, volgens sommige verslaggevers het ‘vaste recept’, en de laatstgenoemde schoot de bal geweldig in de bovenhoek: 0-1. Kort na de openingstreffer moest doelman Remon Poede handelend optreden om een snelle gelijkmaker te voorkomen. Een vrije trap van Arjan Goeree vloog richting de bovenhoek, maar doelman Poede bracht knap redding. Het spel golfde vervolgens op en neer waarbij de betere kansen voor de bezoekers waren. Toch kwam Sleen vlak voor rust bijna op gelijke hoogte via Lars Meyer, maar zijn inzet trof de buitenkant van de paal.

Rood voor Sleen

Kort na de rust kwam Sleen in ondertal. Arjan Goeree werd van het veld gestuurd nadat de scheidsrechter een slaande beweging had geconstateerd. Na de rode kaart werd het spel er niet beter op. Titan leek niet goed te weten hoe het om moest gaan met het overtal en Sleen ging opportunistischer spelen door sneller de voorwaartsen te zoeken. De verdediging van de in het groen gestoken rood-witten hield zich prima staande. Al had het nog wel geluk toen een voorzet van Sleen werd getoucheerd door Nick Katoen en op de paal belandde. Titan had de marge nog kunnen verdubbelen vanaf de stip, maar spits Harm Jan Moesker gleed uit bij het nemen van de strafschop. Desondanks pakte Titan de volle buit en houdt daardoor voorlopig afstand van de onderste regionen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Nederlaag met perspectief voor Alteveer

Voor Alteveer stond de tweede bekerwedstrijd op het programma. Na de midweekse 1-7 oorwassing ...

Stadskanaal morst punten tegen Asser Boys

Stadskanaal liet thuis dure punten liggen tegen laagvlieger Asser Boys.

Bareveld hard onderuit tegen PJC

Degradatiezorgen nemen toe voor Bareveld, dat een forse nederlaag leed bij PJC.