Overzicht zondag 4e klasse C: Ruime winst voor Veelerveen, ook zege voor Bareveld

Veelerveen boekte een ruime overwinning, ook Bareveld deed goede zaken.

Bellingwolde – Veelerveen: 1-6

Koploper Veelerveen kende in de streekderby tegen Bellingwolde weinig problemen met de nummer acht van de ranglijst. De gasten waren een maatje te groot en wonnen uiteindelijk simpel met 1-6. Yannick Kruizinga opende de score voor de bezoekers, waarna men voor rust de wedstrijd al besliste. Via Vester Spackman, Kevin Rosevink en Jelle Oost stond het al 0-4 bij de thee. Na de pauze mocht Bellingwolde via Lesly Korte nog wat terugdoe, maar bepaalden Kruizinga en Wouter de Jong de eindstand op 1-6.

Wedde – Bareveld: 0-2

Bareveld kent een goed seizoen in de vierde klasse C en wist ook hekkensluiter Wedde aan de zegekar te binden. Barth Spierings opende voor rust de de score, waarna pas diep in de tweede helft de beslissing viel via Giovanni Swama. Bareveld klom door de overwinning naar de tweede plek op de ranglijst.

Heiligerlee – BNC: 3-3

Heiligerlee en BNC hielden elkaar in een doelpuntrijke wedstrijd in evenwicht. Daarmee liet BNC kostbare punten liggen in de strijd om de bovenste plekken. Heiligerlee liep weer een puntje verder uit in de strijd om de onderste plekken. Justin Jacobs (2x) en Ronald Mos scoorden voor de bezoekers. Mike Otter, Kevin de Haan en Gert Reininga kwamen namens de thuisploeg op het scorebord.