Valthermond boekte een benauwde overwinning, Musselkanaal en Sellingen moesten genoegen nemen met een punt.

Foto Kees Rustenhoven, Valthermond-keeper Noah Sahetapy stopt een strafschop.

GSAVV Forward – Valthermond: 0-1

Valthermond heeft zondag uitstekende gedaan door de topper tegen Forward met 0-1 te winnen. De studenten hadden de kans om het gat met de koploper tot twee punten te verkleinen, maar lieten dat na. De Mondkers kenden een lastige middag tegen de Stadjers, maar wonnen wel. Dat was mede te danken aan de uitblinken doelman Noah Sahetapy. De keeper stopte onder meer een strafschop van de thuisploeg en viel zondag niet te passeren. Valthermond sloeg zelf wel een keer toe in de tweede helft, nadat Tom Meijers van dichtbij uit een voorzet wist binnen te knikken.

Valthermond blijft koploper met 33 punten uit 15 wedstrijden, gevolgd door WKE ’16 dat 29 punten uit 14 wedstrijden heeft. Forward staat nu op plek vier met 25 punten uit veertien wedstrijden.

Foto’s Kees Rustenhoven: Forward – Valthermond

Musselkanaal – Sellingen: 2-2

De streekderby tussen Musselkanaal en Sellingen eindigde in een 2-2 gelijkspel. De bezoekers kwamen via een fraaie vrije tap van Ian de Vrieze op voorsprong, waarna Rico Boerma de marge verdubbelde. Musselkanaal kwam echter sterk terug en zag Demy te Velde aansluitingstreffer maken. Niet veel later maakte Jordy Oost de gelijkmaker, waardoor beide ploegen weer in evenwicht waren. Uiteindelijk moesten beide ploegen genoegen nemen met het punt. Sellingen blijft vijfde staan, Musselkanaal zakte terug naar de achtste plaatst, maar staat daarmee nog wel net boven de streep.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Onstwedder Boys laat het liggen tegen Amicitia

Onstwedder Boys tegen Amicitia VMC niet verder gekomen dan een 1-1 gelijkspel. Daarmee deden ...

De Treffer ’16 heeft weinig moeite met Zandpol

De Treffer '16 heeft afgelopen weekend geprofiteerd van het gelijkspel tussen Gasselternijveen en KSC. ...