SPW stelt oude bekende aan als hoofdtrainer

SPW heeft voor het seizoen 2023/2024 een nieuwe hoofdtrainer aangesteld.

Foto VV SPW, Voorzitter Klaas Muntjewerff en Ludie Hulshof bekrachtigen de samenwerking.

Het bestuur van vv SPW heeft een overeenkomst gesloten met Ludie Hulshof voor het hoofdtrainerschap voor komend seizoen.

De technische commissie heeft de sollicitaties beoordeelt en de wensen van de selectie met daarbij de eisen van het bestuur goed en zorgvuldig met elkaar afgewogen. Voorzitter Klaas Muntjewerff en de nieuwe hoofdtrainer Ludie Hulshof zijn geen onbekenden van elkaar. Zo heeft Klaas nog onder Ludie gevoetbald in het seizoen 2010/2011. Dit was de eerste periode van Ludie bij de vv SPW. Ludie geeft aan warme gevoelens te hebben bij de club uit Stadskanaal Noord en komt daarom ook graag terug.

Het bestuur is zeer content met de aanstelling van Ludie, een vertrouwd gezicht, een man met voetbalverstand en voetbaldier ten top! Voor Ludie ligt er een mooie uitdaging klaar. Een relatief jonge selectie, met een goede aansluiting van een SPW zaterdag en zondag 2 zijn er veel mogelijkheden. De aanstormde jeugd zal in de toekomst ook aansluiting vinden bij de senioren. SPW kijkt dan ook uit naar een succesvolle samenwerking met Ludie Hulshof op Stadskanaal-Noord!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand EK Pool na Polen – Slowakije: 1-2

De tussenstand van de FC Kanaalstreek EK Pool na Polen - Slowakije.

Rustig op zomervakantie én voetballen in mei

Bekervoetbal vanaf 2 september 2017, competitievoetbal vanaf 23 september 2017 en doorvoetballen tot en ...

Transfertalk

Overzicht van de transfermutaties van de Kanaalstreekclubs.