Titan boekt zege op bezoek bij Raptim

Titan deed goede zaken met de overwinning op Raptim.

Raptim – Titan begon onder een lekker zonnetje zoals je zou verwachten. Raptim technisch kundig en Titan fysiek sterker. Het eerste wapenfeit was in de 10e minuut toen een schot(je) van Rick Hendriks naast hobbelde. Een paar minuten later de 0-1, een verre ingooi vond het hoofd van Harm Jan Moesker. Zijn inzet raakte de lat waarna Arjan Eshuis geen moeite had om de rebound binnen te tikken. 

Raptim maakte gelijk vanaf de aftrap de 1-1. Marnix Leferink kreeg het leer voor zijn voeten en vanaf rand 16 hobbelde zijn schot in de linker benedenhoek. Na de gelijkmaker was Raptim beter. Raptim kwam in de 40e minuut verdiend op 2-1 door een prachtige krulbal van Bart Jan Stroeve. Even daarvoor kreeg Stan Meppelink een niet te missen kans, hij schoot naast terwijl hij de hoek voor het uitkiezen had.

Ander Titan

Na de rust zagen we een ander Titan. Titan kwam dan ook al snel op gelijke hoogte. Julian Bruining bereikte met zijn voorzet Rick Hendriks en de laatsgenoemde rondde beheerst af: 2-2. Na de gelijkmaker kreeg Raptim weer de overhand en kreeg het een aantal goede kansen. Zo schoten Stan Meppelink, Sem Schlepers en Kian Bosman in kansrijke positie over of goalie Remon Poede redde bekwaam.

Ook Titan kreeg kansen op de winnende treffer. Waar invaller Tom Rengers nog geen doel trof, was het wel raak voor de andere invaller: Jos Smidt. Hij werd aangespeeld door Harm Jan Moesker en Smidt bleef erg rustig en liet de keeper kansloos: 2-3.

Titan doet met deze driepunter uitstekende zaken op de ranglijst. Aanstaande zondag ontvangt Titan op het eigen sportpark SV Twedo.

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Fotoverslag: Stadskanaal ruim langs Muntendam

Na een 2-0 overwinning in eigen huis én een 0-5 overwinning in Muntendam heeft ...

Gieterveen verslaat Bareveld in streekderby

Gieterveen boekte de eerste overwinning van het seizoen en bleek in de streekderby tegen ...

Ruime overwinning voor Onstwedder Boys

Onstwedder Boys heeft de inhaalwedstrijd tegen ONR omgezet in een ruime 1-5 overwinning. De ...