Eext deed goede zaken met een overwinning op Buinerveen.

Foto Regina Korf, Eext-aanvaller Berni Nijhof op weg naar een nieuwe treffer.

Eext heeft in de zondag 4e klasse D goede zaken gedaan door het kelderduel tegen Buinerveen met 3-0 te winnen. Grote man aan de kant van de thuisploeg was Berni Nijhof. De aanvaller nam alle drie de treffers voor zijn rekening. De eerste goal van de aanvaller kwam na 25 minuten spelen, waarna Eext vervolgens met tien man kam te staan. Lex Eleveld mocht met rood inrukken. Het deerde de thuisploeg niet, dat op slag van rust op 2-0 kwam via opnieuw Nijhof. In de tweede helft lukte het Buinerveen niet meer om de wedstrijd spannend te maken en scoorde het tiental van Eext nogmaals. Wederom was Nijhof de doelpuntenmaker.

Fotografe Regina Korf was ter plaatse en maakte een mooi fotoverhaal van de wedstrijd: Eext – Buinerveen