Onstwedder Boys heeft de titelkraker tegen RWF verloren, waardoor de titelstrijd weer helemaal open ligt.

Voor het eerst dit seizoen is Onstwedder Boys thuis tegen een nederlaag aangelopen. Tegen directe concurrent RWF uit Friesepalen werd met 1 – 3 verloren. Bij rust leidde de thuisclub nog met 1 – 0. Door dit resultaat staan RWF en Onstwedder Boys nu samen bovenaan met 44 punten. De ploeg uit Friesland heeft een iets beter doelsaldo. Met nog vier wedstrijden te gaan is de spanning in de vierde klasse D weer helemaal terug.

Bij Onstwedder Boys ontbrak deze middag nog steeds de geblesseerde Anne Wilzing. RWF was de afgelopen twee weken vrij en trad op volle oorlogssterkte aan op Sportpark De Boskamp. Onder zonnige omstandigheden waren meer dan 300 toeschouwers op deze belangrijke wedstrijd afgekomen.

Onstwedder Boys begint uitstekend aan de wedstrijd. Al na vijf minuten spelen scoort de thuisclub als een corner van Harm Visser door Sven Jaegers bij de tweede paal in het doel wordt gekopt: 1 – 0. Even later is de ploeg uit Onstwedde opnieuw dreigend, maar wordt een schot van Harm Visser nog net op tijd geblokt door een verdediger van RWF. De ploeg uit Friesland speelt nerveus en weet aanvallend nauwelijks gevaarlijk te worden. Onstwedder Boys staat verdedigend goed en zo heeft Rein Koudstaal in het doel van de Boys een rustige eerste helft. Het enige wapenfeit van de bezoekers komt in de slotfase van de eerste helft van Xander Wagenaar, wiens schot naast gaat.

Het volledige verslag van deze wedstrijd is te lezen via de volgende link: Onstwedder Boys – RWF

Bron: Onstwedde.info

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Hekkensluiter Borger verliest nipt van koploper CSVC

Borger had niet het geluk om nog een puntje te pakken tegen koploper CSVC.

SPW laat twee punten liggen in Beerta

Na drie overwinningen op rij heeft SPW twee dure punten laten liggen op bezoek bij ...

SJS niet opgewassen tegen koploper Vitesse ’63

Het lukte SJS nog niet om de tweede periode te winnen, het verloor kansloos ...