Het blijft zowel om de koppositie, als om de nacompetitieplaatsen spannend.

Damacota – Meeden: 5-1

Damacota heeft goede zaken gedaan in de strijd voor een nacompetitieplek. Door de ruime overwinning op Meeden is men gestegen naar de derde plek. Een plaats die aan het einde van de rit recht geeft op het spelen van nacompetitie. Meeden nam nog wel de leiding via Jay van Weerden, maar daarna nam Damacota de overhand en kwam het voor rust nog op een 2-1 voorsprong. Na rust liep Damacota uit naar een eenvoudige 5-1 overwinning. Aaron Meijerhof was de man van de wedstrijd met drie treffers. Wylan Molema en Rodney Meijer waren eveneens trefzeker namens de thuisploeg.

VVS Oostwold – BATO: 2-3

BATO heeft zich met een 2-3 overwinning op VVS een goede dienst bewezen in de strijd om de derde periode. De Winschoters zijn nu een goede kanshebber om die te winnen. In een spannende wedstrijd trok BATO uiteindelijk nipt aan het langste eind. Via Roy Zweep kwamen de bezoekers op voorsprong, waarna Thijs Boer voor de 1-1 ruststand zorgde. BATO kwam via Niels van Delden na de pauze opnieuw op voorsprong, maar Goos Boven zorgde ervoor dat VVS weer langszij kwam. Uiteindelijk kroonde Dylan Adam zich uiteindelijk tot matchwinner.

Oldambtster Boys – SETA: 1-10

SETA heeft simpel gewonnen van hekkensluiter Oldambtster Boys en heeft met de 1-10 overwinning flink kunnen werken aan het doelsaldo. Dat kan aan het einde van de rit nog cruciaal zijn in de titelstrijd met Scheemda. Jeroen Buurke scoorde vier keer, Roy Feiken en Milan Moesker maakten er twee. De andere treffers kwamen op naam van Michel Hebels en Dylan de Wit.

Westerlee – SC Scheemda: 0-3

Scheemda maakte geen fout op bezoek bij Westerlee. De wedstrijd werd in de eerste helft al tijdelijk gestaakt en werd enkele minuten voor het einde definitief gestaakt, al kwam de 0-3 eindstand wel op het papier te staan. Twee treffers van Niek Smit en een doelpunt van Marvin Ab zorgden voor de overwinning.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Alteveer middenmoter na winst op DSC ’65

Na de ruime nederlaag van een week eerder tegen Witteveense Boys moest Alteveer winnen ...

TEVV incasseert forse nederlaag tegen Erica

In een cruciaal duel in de eerste klass F heeft TEVV een forse nederlaag ...

Onstwedder Boys simpel langs Angelslo

Onstwedder Boys beleefde een makkelijke middag tegen Angelslo en schoot het halve dozijn vol ...